Stiri

Care sunt asteptarile de la o solutie NAC?

Strategiile de securitate evolueaza permanent. Evenimentele recente in materie de criminalitate informatica au determinat ca multe dintre echipele IT ale companiilor sa isi reprioritizeze instrumentele si abordarile de securitate. De exemplu, de mai multi ani, prevenirea amenintarilor a fost tactica de baza utilizata pentru a-si proteja retelele, echipele actionand pentru a stopa orice incercare neautorizata de a se infiltra in. In final, rezultatul a fost o abordare concentrata puternic pe securitatea perimetrala, care a permis expunerea nesecurizata, in buna masura, a retelei, odata ce un atacator a reusit sa se infiltreze. Citește mai mult »

VERACOMP: 11 ANI DE DISTRIBUȚIE DE SOLUȚII IT

Joi, 11 octombrie 2018, București: VERACOMP a organizat joi, 11 octombrie, evenimentul anual dedicat partenerilor, aflat la cea de-a cincea ediție, „IT OUT OF THE BOX”. Evenimentul desfășurat sub emblema „Veracomp 11” marchează 11 ani de evoluție a companiei în domeniul distribuției consultative, perioadă în care distribuitorul IT și-a confirmat angajamentul de a dezvolta un portofoliul de soluții bazat pe tehnologii inovative. Citește mai mult »

Cum sa eviti discontinuitatea afacerii

In prezent nu mai este suficient sa oferi un produs sau un serviciu remarcabil. Pentru a fi competitiv si pentru a pastra loialitatea clientilor, companiile trebuie sa ofere si o experienta exceptionala, la fiecare interactiune cu utilizatorului. Citește mai mult »

RSA achizitioneaza Fortscale

RSA, lider global in solutii de securitate cibernetica si-a anuntat intentia de a achizitiona Fortscale, inovator in domeniul analiticelor comportamentale. Rolul acestei achizitii este ca RSA sa poata oferi clientiilor sai capabilitati extinse de analitice comportamentale prin platforma RSA NetWitness. Citește mai mult »

Cautati informatii