Stiri

VERACOMP: 11 ANI DE DISTRIBUȚIE DE SOLUȚII IT

Joi, 11 octombrie 2018, București: VERACOMP a organizat joi, 11 octombrie, evenimentul anual dedicat partenerilor, aflat la cea de-a cincea ediție, „IT OUT OF THE BOX”. Evenimentul desfășurat sub emblema „Veracomp 11” marchează 11 ani de evoluție a companiei în domeniul distribuției consultative, perioadă în care distribuitorul IT și-a confirmat angajamentul de a dezvolta un portofoliul de soluții bazat pe tehnologii inovative. Citește mai mult »

Cum sa eviti discontinuitatea afacerii

In prezent nu mai este suficient sa oferi un produs sau un serviciu remarcabil. Pentru a fi competitiv si pentru a pastra loialitatea clientilor, companiile trebuie sa ofere si o experienta exceptionala, la fiecare interactiune cu utilizatorului. Citește mai mult »

RSA achizitioneaza Fortscale

RSA, lider global in solutii de securitate cibernetica si-a anuntat intentia de a achizitiona Fortscale, inovator in domeniul analiticelor comportamentale. Rolul acestei achizitii este ca RSA sa poata oferi clientiilor sai capabilitati extinse de analitice comportamentale prin platforma RSA NetWitness. Citește mai mult »

Cum poate IoT sa compromita integritatea retelei

IoT (Internet of Things) creeaza multa agitatie in spatiul retelei si deschide calea pentru comunicarea dintre diverse echipamente sau 'masini' (M2M) si procese automatizate. De la masini conectate si case inteligente pana la chirurgie la distanta si robotica - oportunitatile si potentialul sunt practic nelimitate. Citește mai mult »

Cautati informatii