Stiri

Cum sa eviti discontinuitatea afacerii

In prezent nu mai este suficient sa oferi un produs sau un serviciu remarcabil. Pentru a fi competitiv si pentru a pastra loialitatea clientilor, companiile trebuie sa ofere si o experienta exceptionala, la fiecare interactiune cu utilizatorului. Citește mai mult »

RSA achizitioneaza Fortscale

RSA, lider global in solutii de securitate cibernetica si-a anuntat intentia de a achizitiona Fortscale, inovator in domeniul analiticelor comportamentale. Rolul acestei achizitii este ca RSA sa poata oferi clientiilor sai capabilitati extinse de analitice comportamentale prin platforma RSA NetWitness. Citește mai mult »

Cum poate IoT sa compromita integritatea retelei

IoT (Internet of Things) creeaza multa agitatie in spatiul retelei si deschide calea pentru comunicarea dintre diverse echipamente sau 'masini' (M2M) si procese automatizate. De la masini conectate si case inteligente pana la chirurgie la distanta si robotica - oportunitatile si potentialul sunt practic nelimitate. Citește mai mult »

Business-ul digital impune securitate digitala

Adaptarea la noua economie digitala impune organizatiilor nu doar sa-si reconstituie retelele, ci, in multe cazuri, si procesele de baza ale acestora. Crearea, schimbul si analiza datelor - despre clienti, produse si utilizarea acestora - le permite organizatiilor sa obtina cunostintele necesare pentru a imbunatati eficienta operationala, agilitatea afacerii si experienta clientilor. Citește mai mult »

Cautati informatii