fbpx
AMA with Maria Arvat 1

INFORMEAZA-TE

Inroleaza-te in campania Ask Me Anything  pentru a afla cum putem construi impreuna parteneriate de succes.

CERTIFICA-TE

Obtine-ti certificarile gratuite NSE 1, NSE 2 & NSE 3  in doar cateva ore, ocupandu-ti locul alaturi de specialistii in securitate.

DEZVOLTA-TE

Foloseste raportul CTAP pentru a conduce dialogul cu clientii tai si pentru a-i ajuta.

CASTIGA

Inchide pana la data de 31 martie un proiect de minim 3,000 de euro si castigi un FortiGate 40F.

 • INFORMEAZA-TE
 • CERTIFICA-TE
 • DEZVOLTA-TE
 • CASTIGA

Inroleaza-te in campania Ask Me Anything pentru a afla cum, alaturi de Fortinet si Veracomp, putem construi impreuna parteneriate de succes care sa va sporeasca relevanta fata de clienti si sa deblocheze oportunitati noi.

In ce consta programul AMA ?

 • O intalnire one-to-one cu consultantul Veracomp, Maria Arvat.
 • O sesiune pre-pregatitoare certificarii NSE 1, 2 & 3 alaturi de Maria Arvat.
 • Certificare si recompensare.
 • Inrolare in programul Cyber Threat Assessment

Esti acreditat. Esti recompensat

Certificarile au rolul de a mentine partenerii Veracomp aliniati cu initiativele furnizorilor externi, nevoile pietei, oferindu-le beneficii financiare si sporindu-le competitivitatea.

Avand expertiza, partenerii pot identifica mult mai usor nevoile clientilor, permitandu-le sa anticipeze provocarile si sa-si construiasca afaceri care sa ofere solutii reale.

AMA with Maria Arvat 3Obtine-ti certificarile gratuite NSE 1, NSE 2 & NSE 3  in doar cateva ore, ocupandu-ti locul alaturi de specialistii in securitate. Pune-ti cunostintele la incercare si ofera valoare companiei tale.

Know-how-ul inseamna valoare. Noi o recunoastem si investim in efortul partenerilor nostri. Ia-ti acreditarea si poti castiga un RUCSAC de laptop Samsonite.

Acceseaza acum certificarile Fortinet. Vei intra automat in tragerea la sorti pentru castigarea unui voucher gratuit pentru NSE 4.

DEZVOLTA-TE cu programul Fortinet CTAP

Foloseste raportul CTAP pentru a conduce dialogul cu clientii tai si pentru a a-i ajuta sa selecteze solutiile si produsele de securitate cibernetica de care au cu adevarat nevoie.

Castigi expertiza, castigi clienti.

 • Evalueaza solutiile FortiGate in mediul efectiv de lucru
 • Testeaza avantajele oferite de Security Fabric
 • Obtine GRATUIT un raport de evaluare a riscurilor de Securitate

CUM FUNCTIONEAZA?

Fara nici un deranj pentru reteaua existenta, traficul din reteaua clientului va fi analizat timp de pana la o saptamana. Cand se incheie perioada de colectare a datelor, Fortinet va genera un raport detaliat care cuprinde toate constatarile importante. Ask me anything despre evaluarea Fortinet cu zero obligatii!

AMA with Maria Arvat 5

 

Inchide pana la data de 31 martie un proiect de minim 3,000 de euro si castigi un FortiGate 40F.

arvat

Maria Arvat

Maria Arvat este Channel Specialist in Veracomp, conducand strategia de activare a partenerilor si de deblocare de noi oportunitati. Un adevarat agent de schimbare, Maria foloseste tehnologia in mod creativ pentru a depasi obstacolele din piata de securitate cibernetica.