fbpx
Castiga bani cu solutiile SafeNet Trusted Access STA 1

Castiga bani si clienti cu solutiile Safenet Trusted Access STA in perioada 11 noiembrie 2020 – 31 martie 2021

Bazata pe solutia sa premiata de autentificare multi-factor, SafeNet Trusted Access STA este o solutie intuitiva de management al accesului care simplifica gestionarea accesului cloud si web prin politici de single sign-on si politici bazate pe scenariu.

Companiile care doresc sa-si extinda implementarea aplicatiilor cloud si web in intreaga organizatie intampina obstacole in gestionarea eficienta a identitatii online si a securitatii accesului. SafeNet Trusted Access a aparut tocmai pentru a simplifica managementul identitatii in cloud si pentru a elimina problemele determinate de gestionarea parolelor atat pentru responsabilii IT, cat si pentru utilizatori.

Ofera clientilor o solutie premium de acces si Smart single sign-on pentru toate tipurile de aplicatii.

Pentru orice comanda de minim 500 de euro de Safenet Trusted Access plasata in perioada 17.11.2020-31.03.2021, noi te recompensam. La fiecare 100 de euro plasati, 5 euro se intorc inapoi sub forma de voucher cadou.

mirceamircea

Tuturor ne plac povestile, tuturor ne place succesul.

Pentru fiecare success story in care erou este SafeNet Trusted Access STA, generata in perioada campaniei, primesti in plus  100 de euro.

Contacteaza-ne pentru orice informatie, prezentare sau demo a solutiei SafeNet Trusted Access STA. Expertul nostru, Mircea, iti sta la dispozitie.

Regulamentul campaniei este aici.