fbpx
Asset 1@2x

Teleworking

Posibilitatea de a lucra de acasa se traduce prin numeroase avantaje pentru angajati: mai multa libertate, reducerea timpilor asociati trasportului catre si de la birou, dar si o mai mare flexibilitate a programului de lucru.

In situatii speciale care impiedica desfasurare actitivitatatii in conditii normale la birou, organizatiile trebuie sa gaseasca solutii care sa permita continuitatea activitatii, sprijinind angajatii in asa fel incat acestia sa poata lucra din alte locatii.

13%

dintre angajatii care lucreaza de la distanta sunt, in ansamblu, mai productivi, iau mai putine pauze si mai putine zile de concediu medical

4.5

miliarde USD
se economisesc anual (doar in S.U.A) ca urmare a adoptarii telemuncii, datorita productivitatii crescute si reducerii cheltuielilor fixe per angajat

85%

din peste 15.000 de companii au confirmat ca o mai mare flexibilitate a locatiei din care se lucreaza conduce la o crestere a productivitatii

Fortinet Teleworking 1

Fortinet ofera solutii integrate care sprijina munca angajatilor de la distanta. Firewall-urile FortiGate de generatie urmatoare (NGFW) ofera suport integrat pentru retelele private virtuale IPsec (VPN), permitand angajatilor sa se conecteze in siguranta, de la distanta, pentru a accesa date si aplicatii existente in reteaua companiei.

Cu protectia dispozitivelor endpoint, asigurata prin FortiClient, si cu autentificare multifactor (MFA) furnizata de FortiAuthenticator, organizatiile isi pot mentine continuitatea activitatii si pot crea un mod sigur munca de la distanta, sustenabil pe termen mediu si lung.

FortiGate SuperStars

icon-benefits-criptare-01

Criptare asistata hardware

Previne incalcarile de securitate si securizeaza datele in tranzit, la viteza maxima.

icon-benefits-identity-and-access-01

Securitate scalabila

Securitatea scalabila este perfect integrata cu routing-ul.

icon-benefits-secure-authentication-01

Securitatea completa a datelor comunicate

Protectie la nivel de aplicatie, utilizator, dispozitiv.

icon-benefits-vpn-01

Diverse VPN-uri

IPSec sau SSL, pentru mai multe optiuni si flexibilitate in securizarea retelei.

icon-security-fabric-01

Integrare cu Security Fabric

Informatiile furnizate de FortiTelemetry sunt distribuite prin tunele, cu un nivel adecvat de confidentialitate.

management-01

Management unificat

VPN-ul, routing-ul si firewall-ul de generatie urmatoare sunt toate gestionate printr-un panel simplificat.

Atunci cand situatiile de continuitate a afacerii necesita o implementare urgenta a telemuncii la scara larga, majoritatea organizatiilor trebuie sa gaseasca, inainte de toate, solutii pentru a stimula capacitatile de conectare prin VPN, pentru a permite accesul de la distanta la aplicatiile si datele corporatiste, in siguranta.

In primul, se va evalua in ce masura noul setup VPN mentine standardul de securitate al organizatiei. Totul foarte rapid, pentru ca timpul este un lux. Infractorii cibernetici sunt la curent cu adoptarea masiva a telemuncii si sunt pregatiti sa exploateze, nu numai angajatii care, mai recent, lucreaza de la distanta, ci si membrii familiei acestora, ca posibili vectori de atac in retelele corporatiste.

Organizatiile trebuie sa actioneze rapid pentru a securiza toate dispozitivele endpoint utilizate de catre angajati – indifferent daca sunt laptopuri detinute de companie sau dispozitive personale ale angajatilor.

Toate acestea, in conditiile in care majoritatea utilizatorilor nu sunt sub supravegherea directa si nici in legatura constanta cu echipa de specialisti IT, presupun implementarea unui nivel maxim de securitate, puternic automatizata, care sa poate fi monitorizata si controlata dintr-un singur loc, cu maximum de vizibilitate.

FortiClient

 • Fabric Agent
 • Se instaleaza la nivel de endpoint
 • Asigura conexiune securizata si acces remote (tip VPN) la resursele din retea (email, baze de date, aplicatii etc)
 • Filtreaza web si protejeaza tranzactiile relizate prin Internet

FortiEDR

 • Creeaza profile VPN
 • Impinge profilul de securitate si asigura protectie impotriva ransome
 • Prezice comportamente si automizeaza raspunsul in caz de atac
 • Scurteaza timpii de detectie si de remediere a incidentelor

FortiNAC

 • Asigura vizibilitate asupra utilizatorilor si endpoint-urilor
 • Ofera control prin acces dinamic la retea
 • Furnizeaza raspuns automatizat la eventualele incidente de securitate

Solutiile de mai jos sunt parte din Fortinet Security Fabric si sustin securitatea lucrului de la distanta:

 • FortiGate. Echipamentele de generatie urmatoare FortiGate sunt dotate cu procesoare de securitate cibernetica, capabile sa asigure protectie la cel mai inalt nivel, vizibilitate completa si control centralizat, cat si performanta superioara a inspectiei traficului criptat si necriptat.
 • FortiClient. FortiClient consolideaza securitatea la nivel de endpoint security oferind vizibilitate, control si aparare proactiva integrate si permitand companiilor sa descopere, sa monitorizeze si sa evalueza riscurile la nivel de endpoint, in timp real.
 • FortiEDR. FortiEDR este o solutie complementara FortiClient, de protectie in timp real a endpoint-urilor, care are capacitatea de a preveni, detecta si de a automatiza raspunsul la incidentele de securitate prin elaborarea unor predictii legate de comportamentul malitios bazandu-se pe invatarea masina prin monitorizare continua a statiei de lucru pana la nivel de proces. FortiEDR scurteaza timpii de detectie si remediere in caz de incident prin preventie, detectie si raspuns automatizat.
 • FortiAuthenticator. FortiAuthenticator furnizeaza servicii de autentificare centralizata, inclusiv servicii SSO, de management al certificatelor etc.
 • FortiToken. FortiToken confirma identitatea utilizatorului, adaugand un al doilea factor procesului de autentificare prin aplicatie mobila sau dispozitiv fizic de tip token.
 • FortiNAC. FortiNAC realizeaza monitorizarea fiecarui nod din reteaua remote si asigura vizibilitate la nivel de endpoint si utilizator prezent, controlul dinamic accesului la retea si capacitate de raspuns automatizat.
 • FortiWiFi. Echipamentele wireless gateway FortiWiFi combina avantajele unui firewall de generatie urmatoare FortiGate cu cele ale unui acces point wireless, constituind o solutie integrata de retelistica si de securitate pentru angajatii care lucreaza de la distanta.
 • FortiManager. FortiManager asigura managementul dintr-un singur punct, cu maximum de vizibilitate asupra politicilor care sunt distribuite la nivelul intregii retele. FortiManager are capacitatea de a gestiona pana la 10.000 de echipamente Fortinet.
 • FortiAnalyzer. FortiAnalyzer furnizeaza securitate cibernetica pe baza consolidarii analiticelor si realizeaza managementul logarilor pentru a permite detectarea avansata a amenintarilor si pentru a executa preventia necesara impotriva eventualelor incalcari de securitate.

Afla mai multe despre Fortinet

Solicita un demo
Cere o oferta

Solicita mai multe informatii

Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Field is required!
Pentru ofertare avem nevoie de acordul Dvs.
Pentru participare avem nevoie de acordul Dvs.
Acest formular reprezinta acordul Dvs conform Regulamentului (UE) 679/2016 aplicabil din 25.05.2018. Prin completarea sa, va exprimati acordul ca VERACOMP EUROPE SRL. CUI RO 21711588, inregistrata la ONRC cu nr J40/2007 avand sediul in Str. Grigore Romniceanu 20, sector 5, Bucuresti, sa prelucreze datele dvs personale, comunicate catre aceasta prin intermediul acestui formular.

Va puteti retrage oricand doriti consimtamantul printr-un mesaj la adresa de e-mail office@veracomp.ro sau prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la Veracomp. Veracomp cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora.