fbpx
PERFORMANTA PREMIUM, PRET INBATABIL 1
PERFORMANTA PREMIUM, PRET INBATABIL 3

DECT Wireless Headsets – seriile WH 62, 63, 66, 67

Puteti acum achizitiona castile DECT wireless Yealink incepand de la pretul de 20 de usd*. Produsele sunt in stoc, livrare imediata.

Ajutati-va clientii sa economiseasca bani fara a compromite calitatea. Cu o performanta audio uimitoare, gama de casti wireless Yealink se alatura seriei pro din piata la un pret de trei ori mai mic.

Cu noua serie de casti wireless, puteti discuta oriunde – la aparatul de cafea, camera de intalniri, acasa, in curte sau in orice spatiu alegeti sa lucrati. Variantele Yealink WH 62, 63, 66, 67  DECT va ofera libertatea wireless de a merge si de a vorbi pe o raza de actiune de pana la 150m (WH62) sau 120m  in cazul variantei WH63.

 

*pentru castile wired

SUNET PREMIUM

10 ORE AUTONOMIE

150 de metri de libertate

Sunet de clasa

Conversatiile necesita difuzoare extraordinare, care reduc zgomotul ambiental si un microfon cu anulare a zgomotului. Cu noua serie DECT Yealink, le puteti obtine pe amandoua – si puteti alege intre o gama de variante mono si duo.

Usor de utilizat o zi intreaga

Seria Yealink DECT este usor de configurat. Fiecare casca vine cu o baza de incarcare preconectata, astfel incat sa puteti efectua apeluri imediat. Cu o autonomie de pana la 10 ore, castile pot fi utilizate si o zi intreaga.

WH 62

WH 63

WH 66

WH 67