fbpx

Programe de Training  Red Hat

Profitati de optiunile Red Hat de educatie virtuala din confortul propriului camin!

Incepe cu un Trial gratuit

Restrictiile de calatorie te tin pe loc? Stim ca, pentru multi oameni, aceasta este o perioada dificila de a participa la cursuri de pregatire profesionala, dar ar fi pacat ca acest context sa va impiedice sa exploatati actualele oportunitati de dezvoltare si specializare!

Profitati de optiunile Red Hat de educatie virtuala din confortul propriului camin!

Inscrieti-va la un curs online de specializare si veti putea invata in ritmul propriu, de oriunde. Clasele de training virtual Red Hat reprezinta o forma de instruire directa, realizata de catre un instructor acreditat, prin mijoacele furnizate de Internet si contin aceleasi laboratoare practice ca si pregatirea noastra traditionala desfasurata in salile de seminar.

VIDEO

Asigura-te ca abilitatile tale tehnice sunt in pas cu evolutiile tehnologice

Functionalitatile programului de training Red Hat Learning Subscription sunt permanent actualizate pentru a oferi cursantilor o experienta mai buna de invatare, asa ca te invitam sa parcurgi prezentarea caracteristicilor acestuia.

Avantajele Trainingurilor Red Hat

Afli in avanpremiera!

Exploreaza tehnologii care sunt in curs de dezvoltare inainte ca acestea sa fie oficial lansate.

Programa extinsa

Invata in propriul ritm avand la dispozitie intregul portofoliu de cursuri.

Laboratoare cloud

Acceseaza aceleasi laboratoare ca si cele dintr-o sala de curs, disponibile 24/7, pe sase continente.

Testare in vederea certificarii

Valideaza-ti aptitudinile prin examene bazate pe performanta in cadrul abonamentului.

Acum beneficiezi de 10% Discount pentru oricare dintre cursuri achizitionate in urmatoarele formate:

 • Virtual Training
  Consulta catalogul de traininguri virtuale sau contacteaza reprezentantul Veracomp pentru a afla mai multe despre optiunile existente.
 • Red Hat Learning Subscription
  Vezi intregul catalog de cursuri dedicate tehnologiilor Red Hat, programate pentru acest an, plus alte caracteristici aditionale precum accesul in avantpremiera la cursuri in formare, laboratoare cloud, materiale disponibile spre descarcare de tip e-book si examene de certificare.
Incepe cu un trial GRATUIT de 7 zile pentru a te convinge!

Tehnologie open proiectata pentru a sustine schimbarea

Nu poti planifica totul. Dar folosind tehnologii bazate pe  enterprise Linux®, esti pregatit pentru orice!

De ce sa alegi containerele Red Hat?

 • Folosesti aplicatii de oriunde
  Containerele confera aplicatiilor un plus de portabilitate. Infrastructura hibrida cloud conecteaza mediile pe care trebuie sa le traverseze. Impreuna, acestea va ofera un plus de functii acolo unde si cand acestea sunt necesare.
  Vezi cum poti incepe si tu
 • Muta workload-urile mai rapid
  Cu camioanele si avioanele UPS, coletele ajung rapid la destinatie. Dezvoltatorii UPS se misca si ei la fel de repede: dezvoltand pe platforma container furnizata de Red Hat, acestia furnizeaza aplicatii care pot urmari coletele, mai repede decat oricand.
  Vezi cum fac ei

Nu te feri de nicio provocare IT!

Adopta tehnologii noi, extinde sistemele existente sau fa orice modificare, fara nicio retinere. Cu tehnologii open flexibile vei fi mereu pregatit pentru inevitabila si permanenta schimbare.

CLOUD HYBRID
Toate se leaga sub cloud-ul hybrid

Transferul de date si aplicatii intre sistemele cloud neconectate e o adevarata bataie de cap. In cloud-ul nostru hybrid open, aplicatiile si datele se misca usor, indiferent de mediu: cloud public sau privat, mediu local sau virtual.

Incepe experienta cloud hibrid

DEZVOLTARE CLOUD-NATIV
Incepe (sau finalizeaza) migrarea spre cloud-nativ

Tehnologia potrivita reprezinta doar un pas din intreaga migrarea catre cloud nativ. Cu abordarea si instrumentele noastre, procesele, platformele si echipele se coreleaza mai bine si prospera in cloud.

Dezvolta inteligent >>

AUTOMATIZARE
Automatizeaza procesele uzuale

Sarcinile repetitive ocupa timpul pe care echipa ta l-ar putea aloca unor activitati mai creative. Instrumentele noastre de management si automatizare va permit sa va reorientati eforturile si sa recastigati controlul.

Automatizeaza eficient >>

OPTIMIZARE I.T.
Exploateaza prezentul. Transforma viitorul.

Sistemele care astazi sustin organizatia din care faceti parte ar putea sa fie insuficiente pentru viitor. Portofoliul nostru de instrumente de infrastructura va permit sa exploatati la maxim ceea ce aveti si deopotriva sa dezvoltati pentru viitor.

Optimizeaza riguros >>

INTEGRARE AGILE
Combina datele si fa-le sa lucreze pentru tine

Pentru a coordona date, aplicatii, servicii si utilizatori in cadrul mediilor, se impune descentralizarea integrarii. Instrumentele noastre, distribuite va vor ajuta sa inglobati si sa actionati asupra tuturor datelor organizatiei.

Demareaza procesul de integrare >>

 • Ce sunt seminarele expert?

  Seminarele expert sunt disponibile doar la cerere si reprezinta materiale video de inalta definitie oferite ca o componenta a nivelului Standard din cadrul Red Hat Learning Subscription. Aceste seminare prezentate de experti nu sunt pre-programate si sunt disponibile la cerere, oricand in cadrul termenului de valabilitate a abonamentului. In aceste materiale video de 1-2 ore, lideri recunoscuti in industrie si specialisti cu experienta practica discuta despre tehnologii inovative si practici testate, plecand de la scenarii si studii de caz reale. Aceste seminare sunt extrem de ofertante pentru oricine este implicat in dezvoltarea IT.

 • In ce consta continutul avantpremiera?

  Cursantii au posibilitatea de a accesa continutul in avantpremiera, ceea ce inseamna ca vor avea acces exclusiv la capitole de curs si medii de laborator care sunt inca in lucru, inainte ca acestea sa fie oficial lansate spre comercializare. Tot continutul avantpremiera este dispobil in subscriptiile Basic si Standard si permite cursantilor sa evalueze sau sa dea feed-back. Odata finalizate, cursurile si laboratoarele vor fi adaugate la catalogul complet de subscriptii de training.

 • Ce seminare expert sunt incluse in Red Hat Learning Subscription?

  Nivelul de subscriptie Standard ofera acces la aproape 150 de seminare video livrate de instructorii Red Hat. Aceste seminare la cerere completeaza continutul de curs existent si prezinta perspectiva practica legata de cele mai actuale provocari IT, incluzand:

  • Ansible: Changing the Root Password Using Variables and Filters
  • OpenShift: Multiple Deployment Methods
  • DevOps: A DevOps Strategy, Why Do I Need This?
  • Ansible: Automating Ansible Tower Configuration with Ansible and Ansible Tower
  • Microservices: Microservices and Functions

  In fiecare luna sunt lansate noi seminare, pentru a veni in ajutorul cursantilor cu subiecte si teme de actualitate. Pentru a afla mai multe despre toate seminarele expert disponibile la cerere, contactati echipa Veracomp.

 • Ce cursuri si examene sunt incluse in subscriptiile Basic si Standard?

  Toate cursurile disponibile online sunt incluse in subsciptiile de tip Basic si Standard oferite prin programul Red Hat Learning Subscription. In subscriptia Standard sunt incluse si certificarile Red Hat. Vezi lista completa de cursuri si examene pentru a alege cea mai potrivita varianta educationala.

 • Cate examene de certificare si cate incercari sunt posibile?

  Examenele de certificare nu sunt incluse in subscriptia de tip Basic. Examenele sunt incluse numai in variantele Standard si Developer. Abonamentul Standard include 5 incercari pentru 5 examene diferite si 2 sanse in plus de re-examinare pentru doua dintre acestea. Prin reinnoirea subscriptiei nu se va extinde posibilitatea de a relua examenele din primul an, ci se va oferi posibilitatea de a accesa un nou set de 5 examene si 2 sanse suplimentare.

VEZI LISTA COMPLETA DE INTREBARI FRECVENTE

CRESTE-TI PRODUCTIVITATEA

Gaseste-ti timp pentru inovatie si largeste-ti orizontul incluzand programe educationale in calendarul tau, fara a mai face alte eforturi suplimentare precum deplasarea sau intreruperea activitatii.

EXPLOREAZA NOI APTITUDINI

Peste 40% din continutul materialelor de training a fost adaugat in ultimul an, pentru a te ajuta sa rezolvi cele mai actuale provocari.

INVESTESTE INTELIGENT

Exploreaza tehnologiile Red Hat inainte de a lua decizii. Testeaza varianta de training limitat cu o fractiune din costul cursurilor individuale.