fbpx
Programe speciale Fortinet 1

Trade-up

Inlocuiti o solutie de securitate Fortinet existenta si oferiti clientilor caracteristici superioare!

Programul TradeUp va permite sa accesati cele mai noi solutii Fortinet, oferindu-va performanta imbunatatita, securitate actualizata si un set de functii avansate, beneficiind in acelasi timp de economii reale de costuri.
Platforma noastra de securitate a retelei este testata si validata de experti si clienti din intreaga lume la nivel global. Aceasta este alimentata de capabilitatile de cercetare si de reactie ale FortiGuard Labs de la Fortinet, care asigura protectia in intregul ciclu de viata a amenintarilor. Ceea ce inseamna o protectie 24/7 a clientilor, impotriva amenintarilor tot mai mari de securitate, unele dintre acestea inca nedetectate de alte solutii.

Puteti actualiza tehnologia Fortinet utilizata in prezent de clientii dumneavoastra in conditii de maxima rentabilitate. Cand faceti un upgrade la solutia Fortinet utilizata de client, puteti beneficia de preturi speciale!

Detalii privind programul Fortinet Trade Up 2019 gasiti AICI (disponibil doar daca aveti acces pe portalul Fortinet dedicat partnerilor sai).

Trade-in

Inlocuiti o solutie competitoare cu o solutie Fortinet!

Competitiv oferit de Veracomp. Convingeti clientul sa renunte la o solutie competitoare uzata si veti beneficia de preturi speciale!

Pentru a afla mai multe despre programele speciale Fortinet sau despre orice alte solutii Fortinet, contactati Veracomp –fortinet@veracomp.ro

AUTENTIFICARE IN PORTAL
Accesare echipamente eligibile