fbpx
Protectie completa pentru companiile mici si mijlocii 1

46% din atacurile din 2021 au vizat companii mici si mijlocii*

Astazi, securitatea nu mai este un subiect pe care factorii de decizie sa il poata ignora, dar ramane unul dintre cele mai intimidante domenii de abordat pentru multi. Noile tehnologii si modele de lucru expun organizatiile unor noi riscuri, ceea ce inseamna ca eficienta securitatii depinde de capacitatea de a acoperi intregul spectru de amenintari.

Vestea buna este ca securitatea s-a imbunatatit mult! Furnizorii de securitate de top, cum ar fi Fortinet, sunt verificati si validati continuu de grupuri de testare terte.

Cu peste 50 de solutii de securitate cibernetica si retelistica concepute de la zero pentru a asigura interoperabilitate si colaborare, Security Fabric va permite sa:

  • Oferiti o abordare consistenta, unificata a securitatii, mai degraba decat sa vindeti pur si simplu produse punctuale
  • Oferiti mai multe servicii, ceea ce reprezinta o cale critica catre profitabilitate
  • Adaugati mai multa valoare prin construirea intregii dvs. afaceri in jurul capacitatii solutilor Fortinet de a rezolva provocarile clientilor dvs.
Protectie completa pentru companiile mici si mijlocii 3

Secure Office Networking

Protejati reteaua traditionala a organizatiei, permitand in acelasi timp o forta de munca hibrida.

1

FortiGate

Cel mai rentabil NGFW pentru performanta si protectie, cu Secure SD-WAN incorporat pentru a controla mai bine performanta retelei la aplicatiile bazate pe cloud si traficul securizat.

2

FortiAP

AP-urile de inalta performanta, pregatite pentru Wi-Fi 6, asigura o conectivitate puternica chiar si in medii dense, foarte populate.

3

FortiSwitch

Functionalitatile de stacare si Power over Ethernet (PoE) asigura performanta si scalare pentru a satisface orice nevoie.

FortiGate consolideaza functiile de securitate.

Gartner raporteaza ca 80% dintre organizatii planifica activ o strategie de consolidare a furnizorilor de securitate pentru prezent si viitor.

 

ALTE AVANTAJE ALE PLATFORMEI FORTINET PENTRU SMB

  • Protectia dispozitivelor si a utilizatorilor remote
  • Aplicatii cloud si email securizate
  • Analitice si management bazate pe cloud
Protectie completa pentru companiile mici si mijlocii 5

O baza solida de securitate pe care sa va construiti afacerea

Tehnologia permite productivitatea, dar creste riscul unei brese pe masura ce suprafata de atac creste. In peisajul securitatii, exista multe optiuni si o inspectie mai atenta gaseste in mod regulat brese critice. Asigurati-va ca evitati:

  • Solutii limitate care va obliga sa cumparati de la mai multi furnizori pentru a putea proteja totul si a le gestiona eficient in siguranta
  • Implementare si management neclar care au ca rezultat o protectie ineficienta
  • Solutii scumpe care pretind ca protejeaza totul si nu lasa buget pentru nimic altceva

Fortinet Security Fabric este cea mai performanta platforma mesh de securitate cibernetica din industrie. Furnizarea de capabilitati largi, integrate si automatizate de securitate cibernetica, sustinute de un ecosistem deschis, face ca arhitecturile mesh de securitate cibernetica sa devina realitate.

* 2021 Data Breach Investigations Report, Verizon, mai 2021.