fbpx

Uitati de producatorii care pentru o actualizare de tehnologie va propun procese complicate de migrare, pe platforme noi, inca neprobate!

Actualizati-va solutiile de stocare

Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Pentru ofertare avem nevoie de acordul Dvs.
Pentru participare avem nevoie de acordul Dvs.
Acest formular reprezinta acordul Dvs conform Regulamentului (UE) 679/2016 aplicabil din 25.05.2018. Prin completarea sa, va exprimati acordul ca VERACOMP EUROPE SRL. CUI RO 21711588, inregistrata la ONRC cu nr J40/2007 avand sediul in Str. Grigore Romniceanu 20, sector 5, Bucuresti, sa prelucreze datele dvs personale, comunicate catre aceasta prin intermediul acestui formular.

Va puteti retrage oricand doriti consimtamantul printr-un mesaj la adresa de e-mail office@veracomp.ro sau prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la Veracomp. Veracomp cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora.

DE CE PURE?

Cu fiecare noua platforma, furnizorii de solutii stocare promit tehnologie inegabaliba, de ultima ora, si un ultim efort de migrare. In realitate, companiile si organizatiile au o optine mai buna: solutii mereu actualizate, rapide, testate si deja validate in piata. Cum reuseste Pure sa se distinga de restul producatorilor?

 • Disponibilitate si timp de functionare superioare: Pure ofera o durata de funtionare lider in industrie pentru toate sarcinile de lucru, inclusiv 99,9999% dovedit cu FlashArray // X masurat in matricele implementate. Upgrade-urile se realizeaza fara intreruperi prin tehnologia Evergreen ™ care permite upgrade la nivel de controlerele, software-ului si al capacitatii, astfel incat utilizatorii scapa de durerile de cap si perturbarile pe care le pot genera upgrade-urile traditionale.
 • Tranzactii mai rapide la nivel de aplicatii: Pure asigura NVMe la nivelul intregii linii de produse furnizand astfel, in mod constant, rezultate de business superioare plecand de la procesarea mai rapida a tranzactiilor. Clientii Pure beneficiaza de un timp de raspuns imbunatatit cu o latenta de submilisecunda care se traduce printr-o rata mai buna a reducerilor de costuri.
 • Toate aplicatiile software sunt incluse in solutia de baza fara costuri suplimentare: Caracteristicile mediului de operare Purity are deja incorporate si activate servicii dedicate pentru reducerea datelor (cu pana la 2x mai bune decat cele disponibile in solutiile similare competitoare), pentru criptare permanenta a datelor in repaus, si pentru continuitate simplificata, fara costuri de business, prin replicarea datelor cu ActiveCluster ™.
 • Administrare imbunatatita AI: Pure1® simplifica intretinerea, monitorizarea si repunerea in stare de functionare in curs de desfasurare prin intermediul unei platforme de management care rezolva problemele inainte ca acestea sa apara, astfel incat sa puteti mentine in functiune operatiunile critice. Stocarea si cresterea capacitatii acesteia se pot gestiona prin planificarea inteligenta si predictiva si prin analiza volumului de munca.
 • Model unic de proprietate: modelul solutiilor de stocare Pure Evergreen permite utilizatorilor sa isi protejeze si sa isi pastreze tehnologiile pe care le detin pentru mai bine de 10 ani. Asta inseamna ca ca nu mai trebuie inlocuite echipamentele existente si nici alti bani cheltuiti pentru a recumpara terabytes deja extinstenti, atunci cand se impune o extindere. Pure a livrat peste 3000 de upgrade-uri de controllere upgrades in cele 8 generatii, fara nici o intrerupere.
 • Consum OPEX flexbil: Companiile inteligente declara ca trecerea la solutiile Pure as-a-Service furnizeaza un nivel superior de flexibilitate si optiuni mai variate in ceea ce priveste alocarea resurselor de stocare. Aceasta agilitate suplimentara imbunatateste abilitatea companiilor de a raspunde eficient cerintelor afacerii, controland in acelasi timp costurile si simplificand trecerea catre serviciile cloud-hibrid.
 • Clienti multumiti si recunoasterea ca lider in industrie: in mod constant, Pure Storage este apreciat ca lider in evaluarile analistilor, incluzand aici pozitionarea sa ca Lider in Cadranul Magic Gartner pentru 6 ani consecutiv. In plus, Pure si-a mentinut un scor ridicat NPS (Net Promoter Score) (actualmente 82, conform Medallia), de peste 4x mai mare decat al oricarui alt competitor.

Solutii PURE

Adoptarea unor solutii de stocare de noua generatie nu ar trebui sa implice un proces riscant de migrare. Pana la urma, nu tocmai aceasta este ideea unei solutii de stocare, zero risc?

Uitati de producatorii care pentru o actualizare de tehnologie va propun procese complicate de migrare, pe platforme noi, inca neprobate! Astazi, mai mult decat oricand, a ramane competitiv inseamana sa ai o o baza tehnologica fiabila, pe care sa te bazezi.

Pure Storage propune tehnologii rapide, testate, de incredere si mereu moderne. De mai bine de un deceniu, Pure sustine companiile si organizatiile prin inovatie tehnologica. Este momentul sa ii ajutam pe clienti sa isi actualizeze definitiv solutiile de stocare, cu Pure.

ALEGETI SOLUTIILE PURE
Pure Storage 3

FLASHARRAY//X

FlashArray//X de la Pure Storage este prima solutie la nivel mondial 100% all-flash end-to-end NVMe si NVMe-oF array, include un impuls de memorie in clasa sa de solutii stocare care rezolva cerintele de performanta ale celor mai exigente aplicatii enterprise.

FlashArray // X ofera o experienta moderna, aducand inovatii majore la nivel de viteza, simplitate, flexibilitate si consolidare. Este solutia ideala pentru orice tip de implementare, de la cele departamentale pana la cele mai complexe, la nivel enterprise, care implica stocare partajata, aplicatii performante si aplicatii critice de business.

#Rethink your refresh

EVERGREEN STORAGE

Licentele Evergreen™ Storage vin cu permanente imbunatatiri si inovatii pentru a pastra procesul de stocare mereu modern si proaspat. Pur si simplu se imbunanateste, fara nici o intrerupere. De la achizitie pana la administrarea si upgrade-ul solutiei de stocare, licentele Evergreen vor adauga valoare si simplitate.

Evergreen Storage este proiectat sa fie Evergreen, ceea ce inseamna ca este apt sa evolueze fara a solicita schimbari de sistem sau intreruperi ale activitatii, ceea ce explica un nivel de 5x mai ridicat al nivelului de satisfactie a clientilor. Are o arhitectura unica, este definit printr-un software modular, scalabil, versatil, care poate fi permanent modernizat si pe care se pot adauga servicii.

 • Componentele suporta upgrade independent, pot fi combinante conform necesitatilor individuale ale fiecarei companii, totul online si fara intreruperi ale sistemului, incuranjandu-se astfel accesul la inovatiile tehnologice la nivel de CPU si flash.
 • Controller-ele pot fi usor upgradate pentru a creste performanta sau capacitatea maxima.
 • Capacitatea poate fi usor extinsa sau upgradata, pentru a gestiona eficient cresterea exploziva a datelor .
 • Conectivitatea si upgrade-ul de software asigura accesul noile caracteristici si functii.
Actualizati-va solutiile de stocare

PURE1

Pure1® permite stocarea in medii proprii full-stack, cu monitorizare si management al stocarii datelor imbunatatite de IA.

 • Predictive Intelligence consta in prognozarea asistata de IA a capacitatii si a nevoilor de performanta in timp, plus modelarea optiunilor de consolidare a volumului de munca si a actualizarilor hardware.
 • Full-Stack Analytics furnizeaza informatii esentiale despre starea de sanatate si de functionare a intregului sistem de stocare, pana la nivel de VM.
 • Pure Support include monitorizarea permanenta si rezolvarea proactiva a situatiilor inainte ca acestea sa se transforme in probleme. Pure se va ocupa chiar si de upgrade-urile necesare.
Incepeti astazi test drive-ul Pure