fbpx

ARHITECTURA pentru Secure Access

ARHITECTURA pentru Secure Access 1

Fortinet este singura companie cu solutii de securitate pentru retea, puncte de final, aplicatie, centru de date, cloud si acces proiectate sa lucreze impreuna ca un material de securitate integrat ce ofera protectie completa.

Arhitectura Fortinet de Secure Access extinde politicile de securitate chiar la extremitatea retelei unde sunt vizate cele mai multe vulnerabilitati. FortiAP si FortiSwitch comunica cu restul retelei, avand FortiGate in centru. Cu un singur sistem de operare in intreaga retea, clientii obtin o vizibilitate si o constientizare mai buna cu un management simplificat.

ARHITECTURA pentru Secure Access 3

Siguranta completa pentru Acces la Retea

Organizatiile schimba modul in care implementeaza retele de acces, conecteaza dispozitive si permit aplicatiilor de business sa abordeze o serie de provocari:

  • Numarul si tipurile de dispozitive si aplicatii mobile conectate la retea continua sa creasca exponential, prezentand noi vulnerabilitati si marind suprafata de atac.
  • Utilizatorii doresc un Wi-Fi rapid si o experienta fara probleme in retelele fara fir si cu fir.
  • IT-ul are nevoie de o complexitate redusa a managementului retelei, managementului aplicatiilor si managementului dispozitivelor.

Arhitectura de Secure Access a Fortinet ofera:

  • Management unificat al retelei cu fir si fara fir si al securitatii
  • Interfata de management intuitiva "panel unic"
  • Protectie completa, integrata, impotriva amenintarilor
  • Vizibilitate si control fara precedent al aplicatiilor si utilizarii
  • Securitate mentinuta la zi prin actualizari regulate cu semnatura de la FortiGuard Labs
SECURE ACCESS

Arhitectura de Secure Access Fortinet asigura aceeasi securitate premiata si validata de agentiile de certificare independente, este disponibila pentru fiecare tip de implementare Wi-Fi, de la un AP de sine statator intr-un birou izolat, la cateva AP-uri dintr-un magazin la mii de AP-uri implementate intr-un campus mare de companii.

Sunt disponibile trei solutii de deployment: o solutie wireless integrata in care controlul si securitatea WLAN sunt combinate intr-un singur dispozitiv de inalta performanta, o solutie wireless pentru infrastructura alcatuita din cele mai bune componente de securitate si comutare wireless, si a treia, o solutie Wi-Fi Cloud care integreaza informatiile de securitate in punctele de acces gestionate in cloud.

Schimbarile tehnologice genereaza nevoia de Secure Access la retea

ARHITECTURA pentru Secure Access 5
  • Sectorul companiilor va reprezenta 39% din cele circa 23 miliarde de dispozitive IoT active pana in anul 2019, conform unui raport Business Insider din 2015. Cum majoritatea dispozitivelor IoT au o securitate limitata sau inexistenta, acest fapt aduce o crestere semnificativa in punctele de vulnerabilitate ale retelei
  • BYOD si riscurile de securitate asociate continua sa creasca rapid, jumatate din companiile chestionate declarand Gartner ca in 2017 urmeaza sa treaca exclusiv la BYOD pentru telefoanele inteligente

Pentru programare demo, contactati echipa Veracomp