fbpx
Thales este lider de piață în raportul analiștilor KuppingerCole privind soluțiile de securitate pentru bazele de date şi Big Data 1

Thales este lider de piață în raportul analiștilor KuppingerCole privind soluțiile de securitate pentru bazele de date şi Big Data

Raportul Leadership Compass realizat recent de KuppingerCole plasează Thales ca lider de piața pe segmentul soluțiilor de securitate pentru bazele de date și Big Data, datorită platformei sale de securitate a datelor CipherTrust.

Platforma emblematică pentru securitatea datelor de la Thales a fost apreciată în special pentru capacitatea de a descoperire și clasificare datele, dar și pentru criptarea transparentă și protecția bazelor de date și a aplicațiilor. Raportul aevidentiat și alte funcții furnizate de platforma CipherTrust: mascarea datelor, tokenizarea, controlul accesului, gestionarea cheilor la nivel enterprise și gestionarea cheilor cloud.


Odată cu trecerea accelerată la cloud și descentralizarea operațiunilor comerciale în contextul pandemiei de COVID-19, securitatea eficientă a datelor a devenit și mai importantă pentru protejarea companiilor și organizațiilor împotriva criminalității informatice. Conform Raportului Thales 2020 privind Ameninţările care vizează datele, 100% dintre companiile intervievate declară că cel puțin o parte dintre datele sensibile pe care le stochează în cloud nu sunt criptate. Potrivit raportului, doar 54% din datele sensibile din cloud sunt protejate prin criptare și chiar mai puțin (44%) sunt protejate prin tokenizare. Cu toate acestea, o cincime dintre firme (20%) intenționează să reducă cheltuielile legate de securitatea datelor în viitorul imediat. O platformă centralizată de securitate a datelor, care protejează datele din toate mediile unei organizații, poate economisi timp și bani, îmbunătățind totodată conformitatea cu normele de securitate.

„Covid-19 a schimbat modul în care folosim, stocăm și accesăm datele. Hackerii caută vulnerabilități potențiale pentru a accesa aceste date sensibile în bazele de date aflate la distanță și în sistemele big data. Platforma noastră de securitate a datelor CipherTrust oferă companiilor instrumente puternice și ușor de utilizat pentru a descoperi, proteja și controla datele, indiferent de locul în care se află acestea.”, a declarat Todd Moore, Vicepreședinte Soluţii de Criptare, Thales. „Este o recompensă uriaşă pentru noi să fim apreciați de către KuppingerCole ca lider în securitatea bazelor de date şi Big Data. Această recunoaștere ilustrează oferta solidă a Thales pe piață și angajamentul nostru continuu de a răspunde nevoilor tot mai complexe ale clienților noștri privind confidențialitatea datelor.”

„Platforma de securitate a datelor CipherTrust oferă acum o gamă completă de capacități de securitate centrate pe date, inclusiv descoperirea și clasificarea datelor, criptarea transparentă, protecția bazelor de date și a aplicaţiilor, mascarea datelor, tokenizarea, controlul accesului, gestionarea cheilor la nivel enterprise și managementul cheilor cloud unificate într-o singură interfață de management. Abordarea sa unificată și omniprezentă în toate mediile IT disponibile permite multiple cazuri de utilizare axate pe business, dincolo de simpla conformitate, inclusiv reducerea complexității securității datelor, accelerarea migrațiilor în cloud și reducerea semnificativă a riscurilor de expunere a datelor în cadrul întregii organizații”

a declarat Alexi Balaganski, Analist Principal la KuppingerCole.

Soluția de securitate a datelor CipherTrust  este o platformă unică dedicată simplificării procesului de conformitate a securităţii datelor, care combină tehnologiile Vormetric și SafeNet KeySecure de la Thales. Platforma a fost dezvoltată pentru a unifica funcțiile de descoperire, clasificare și analiză a riscurilor cu criptarea, accesul şi mascarea datelor, precum şi cu gestionarea cheilor – pentru a oferi o protecție impecabilă și completă împotriva breșelor de securitate.

Detalii suplimentare și o analiză completă a soluțiilor de securitate pentru bazele de date și Big Data găsiți în:

Download PDF - RAPORTUL KUPPINGERCOLE LEADERSHIP COMPASS DEDICAT FURNIZORILOR DE SOLUȚII DE SECURITATE PENTRU BAZELE DE DATE ȘI BIG DATA

Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Pentru ofertare avem nevoie de acordul Dvs.
Pentru participare avem nevoie de acordul Dvs.
Acest formular reprezinta acordul Dvs conform Regulamentului (UE) 679/2016 aplicabil din 25.05.2018. Prin completarea sa, va exprimati acordul ca VERACOMP EUROPE SRL. CUI RO 21711588, inregistrata la ONRC cu nr J40/2007 avand sediul in Str. Grigore Romniceanu 20, sector 5, Bucuresti, sa prelucreze datele dvs personale, comunicate catre aceasta prin intermediul acestui formular.

Va puteti retrage oricand doriti consimtamantul printr-un mesaj la adresa de e-mail office@veracomp.ro sau prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la Veracomp. Veracomp cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora.

Andrei Letcanu

Regional Sales Manager
Mob.: +40 744 22 11 08

Mircea Telinoiu

Brand Manager Thales, Veracomp
Mob: 0720 000 214
mircea.telinoiu@veracomp.ro

Platforma de securitate a datelor CipherTrust, prin funcțiile specifice de descoperire, protejare și control al datelor asigură complianță cu normele de securitate și protecție a datelor și este preponderent utilizată de companii din sectoare precum financiar-bancar, sănătate, guvernamental sau furnizori de servicii (ISP). În România, soluțiile Thales sunt distribuite de Veracomp-Exclusive Networks.