fbpx
Tine pasul cu Veracomp si Fortinet! 1

Desfasurarea campaniei:

  • Interval 26 iunie-1 septembrie 2018.
  • Partenerii Veracomp se vor autentifica in Fortinet Partner Portal si vor parcurge primele 4 niveluri de certificare NSE – 1, 2, 3 si 4.
    • Network Security Associate – Acest titlu include primele trei niveluri de formare NSE (NSE 1, 2 si 3). In aceste trei cursuri, partenerilor li se ofera o intelegere elementara a peisajului amenintarilor moderne, precum si a solutiilor de baza si avansate Fortinet disponibile pentru combaterea acestor amenintari.
    • Network Security Professional – Urmatorul nivel de certificare (NSE 4) ofera informatiile necesare pentru configurarea, instalarea si monitorizarea dispozitivelor FortiGate.

Conditiile campaniei:

  1. Campania se adreseaza tuturor partenerilor Veracomp inregistrati in portalul Fortinet si este valabila in intervalul 26 iunie-01 septembrie 2018.
  2. Premiul se acorda dupa finalizarea campaniei, la finalul campaniei.
  3. Se acorda un (singur) premiu / partener (societate partenera/companie)
  4. Premiul se acorda in baza dovezii obtinerii certificarilor Fortinet, nivelele NSE 1, 2, 3 si 4. (toate cele patru nivele, nu doar unul dintre acestea). Certificarea trebuie sa fi fost obtinuta in intervalul de desfasurare a campaniei.

Alte detalii: fortinet@veracomp.ro