fbpx
Top motive pentru a rula solutiile SAP pe infrastructura Red Hat 1

Top motive pentru a rula solutiile SAP pe infrastructura Red Hat

Da putere si stabilitate companiei tale cu Red Hat, singura infrastructura completa Open Hybrid pentru SAP®

Red Hat Enterprise Linux for SAP Solutions

Compania ta se bazeaza pe mediul tau SAP

Un fapt binecunoscut: Clientii SAP care utilizeaza in prezent aplicatiile de business SAP pe o baza de date non-SAP vor trebui sa migreze la SAP S / 4HANA® pana in 2027.

In acelasi timp, migrarea mediului SAP reprezinta o oportunitate de a va moderniza infrastructura IT subiacenta cu tehnologii open source si cloud pentru a reduce costurile si complexitatea, pentru a simplifica operatiunile si mentenanta, dar si pentru a spori agilitatea afacerii.

De ce sa nu standardizati totul pe o singura platforma deschisa cu Red Hat® Enterprise Linux® si sa construiti pe o baza cu un portofoliu bogat de solutii flexibile de la automatizare, gestionare si integrare, la containerizarea aplicatiilor si cloud hibrid deschis?

Red Hat Enterprise Linux este #1 in mediile cloud publice

Red Hat pentru SAP: deschis pentru transformare. Ofera stabilitatea de care au nevoie companiile in prezent si flexibilitate pentru viitor.

Pregatiti-va pentru viitor cu gama de solutii Red Hat . Puteti incepe prin a explora cum sa minimizati timpul de downtime si sa usurati configurarea in timpul migrarii SAP. Aveti nevoie de o baza care sa ofere stabilitate, performanta, securitate si disponibilitate la scara larga.

Testati gratuit Red Hat Enterprise Linux pentru SAP

Combinand un sistem de operare inteligent cu instrumente de gestionare predictiva si continut specific SAP, Red Hat® Enterprise Linux® pentru solutii SAP ofera o baza unica si consistenta pentru sarcinile de lucru SAP si non-SAP.

De asemenea, va permite sa va extindeti infrastructura hardware si software la medii de cloud si containere hibride utilizand Red Hat OpenShift®, o platforma Kubernetes de nivel enterprise.

Red Hat Enterprise Linux pentru solutii SAP ofera caracteristici si avantaje cheie pentru peisajul dvs. SAP si mediul IT.

Red Hat Enterprise Linux pentru SAP contine:

 • 1. Sistemul de operare (RHEL) pentru SAP HANA, S/4HANA, SAP Business Applications
 • 2. Solutia de High Availability SAP HANA, S/4HANA, SAP Business Applications
 • 3. RHEL System Roles for SAP – functia de automatizare a configurarii RHEL pe sistemele unde se instaleaza SAP
 • 4. Red Hat Smart Management / Red Hat Insights - utilizate pentru managementul sistemelor pe care este instalat RHEL, oferind posibilitatea de a analiza daca sistemele prezinta vulnerabilitati pe partea de securitate, conformitate, performanta si totodata ofera solutii pentru a preintampina problemele cauzate de astfel de vulnerabilitati.

Pana la sfarsitul anului, Red Hat Enterprise Linux este disponibil intr-un Starter Pack promotional

RHEL + RHLS + Red Hat Ansible

Migrezi

Automatizezi

Te specializezi

Promo Package

 • 1 x MCT3694 – Red Hat Ansible Automation Platform, Premium (100 Managed Nodes)
 • 25 x RH00763 – Red Hat Enterprise Linux for SAP Solutions, Premium
 • 1 x LS220 Red Hat Learning Subscription Standard 24 Units (1 user)

Terms & Conditions

 • Available 01.05 – 31.12.2021
 • Subscription quantities are fix
 • 1 year contract (non-renewable)

Pachetul promotional este disponibil doar 9 luni de zile

 • Red Hat Ansible Automation Platform
 • Red Hat Learning Subscription – STANDARD

Red Hat® Ansible® Automation Platform is a foundation for building and operating automation across an organization. The platform includes all the tools needed to implement enterprise-wide automation.

Ansible Automation Platform integrates with the rest of our portfolio and other industry solutions to solve business problems.

Whether an organization is just beginning its automation journey or is working to expand automation across more use cases and domains, Red Hat Ansible Automation Platform provides the tools to implement automation quickly. Organizations can use certified Ansible content without having to write their own playbooks and combine them with the correct modules and roles.

Red Hat Ansible Automation Platform supports a variety of platforms across servers, clouds, networks, containers, and more to meet you where you are in your automation journey:

 • Operating systems and virtualization:Red Hat Enterprise Linux®, Windows and Windows Server, VMware
 • Networks: Arista, Cisco, F5, Infoblox, Juniper, Palo Alto
 • Cloud: Amazon Web Services, Google Cloud Platform, Microsoft Azure, OpenStack®
 • DevOps tools: Atlassian, Check Point, CyberArk, Datadog, IBM, Splunk
 • Security: Cisco ASA, Check Point, CyberArk, Fortinet, IBM Resilient and Qradar

Red Hat Learning Subscription helps you build your skills on Red Hat technologies and prepare for certification. With the standard tier, you have additional features to help you meet your certification goals, including exam attempts.

Once you have a Red Hat Learning Subscription, STANDARD we have access to:

 • Self-paced access to more than 50 courses
 • Early access
 • 400 hours of cloud-based labs
 • 10 e-book downloads
 • Expert extras
 • 5 certification exams and 2 retakes

Testati gratuit Red Hat Enterprise Linux pentru SAP

Testati gratuit Red Hat Enterprise Linux pentru SAP

Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Pentru participare avem nevoie de acordul Dvs.
Pentru participare avem nevoie de acordul Dvs.
Acest formular reprezinta acordul Dvs conform Regulamentului (UE) 679/2016 aplicabil din 25.05.2018. Prin completarea sa, va exprimati acordul ca VERACOMP EUROPE SRL. CUI RO 21711588, inregistrata la ONRC cu nr J40/2007 avand sediul in Str. Grigore Romniceanu 20, sector 5, Bucuresti, sa prelucreze datele dvs personale, comunicate catre aceasta prin intermediul acestui formular.

Va puteti retrage oricand doriti consimtamantul printr-un mesaj la adresa de e-mail office@veracomp.ro sau prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la Veracomp. Veracomp cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora.