fbpx
Winning-Winning 1

De ce Fortinet?

Solutiile Fortinet acopera toate nevoile de securitate a retelei si, in acelasi timp, reduc complexitatea și ofera un nivel superior de vizibilitate si performanta. Alimentate de un singur sistem de operare, solutiile ofera cel mai inalt nivel.

 

Cele mai apreciate solutii de securitate Fortinet

Securitate adevarata, nu avioane!

Veracomp si Fortinet te invita la Winning-Winning

Achizitioneaza produse Fortinet pana la 31 martie 2021 si castigi pe masura!

Securitatea este o prioritate pentru orice companie sau organizatie moderna. Cu Fortinet, ai siguranta ca vei oferi clientilor tai cele mai performante solutii de securitate cibernetica. Clientul castiga o securitate solida, iar tu castigi increderea clientului si o bonificatie pe masura achizitiilor tale!

400 Euro

La achizitii in valoare de 10.000 Euro

750 Euro

La achizitii in valoare de 20.000 Euro

950 Euro

La achizitii in valoare de 35.000 Euro

Gartner pozitioneaza Fortinet ca Lider in Cadranul Magic dedicat solutiilor de tip firewall

18 producatori au fost supusi analizei independente realizate de Gartner la finalul anului trecut. Pentru detalii, consulta raportul complet.

DESCARCA RAPORTUL GARTNER

CONDITII DE DESFASURARE A PROMOTIEI

  • In campanie se califica orice partener Fortinet.
  • Promotia este valabila pentru licentele si produsele noi Fortinet (virtuale sau fizice) achizitionate de la Veracomp Europe, pana la 31 martie 2021.
  • Bonusul se acorda per companie-partener.
  • In promotie se califica toate gamele de produse si solutii Fortinet (produse si licente noi virtuale sau fizice; in promotie nu se califica reinnoirile).

Pentru a afla mai multe despre campania Winning-Winning, despre programele speciale Fortinet sau despre beneficiile solutiilor Fortinet, contactati echipa Veracomp: fortinet@veracomp.ro