fbpx

Yealink, One Stop Video Conferencing Solution

Incentive program

Castiga bani si clienti cu solutiile de video-conferinta Yealink

Perioada : 12.05.2020-31.12.2020

Pentru orice proiect inregistrat, primesti 20 usd

Daca proiectul este si castigat, primesti bonus 30 usd

In plus, pentru orice proiect castigat care depaseste 2,500 USD, Veracomp adauga un EXTRA-BONUS de 5% discount

Ai toate motivele sa recomanzi clientilor tai solutiile de video conferinta Yealink One Stop Video Conferencing Solution

BENEFICII SOLUTII YEALINK

  • Deschidere exceptionala pentru integrare
  • Cel mai bun raport pret – calitate-apelurile nu sunt licentiate peer-to-peer
  • Numar nelimitat de utilizatori
  • Abordare unica pentru produsele exclusive MCU24 si multi camera 1 + 9
  • serverul on premise YMS permite apeluri de pe orice platforma (Windows, Mac, Android, IOS)
Yealink, One Stop Video Conferencing Solution - Incentive program 1
Este timpul sa actionezi

Regulament Program Fidelizare – solutii Yealink

ORGANIZATORUL SI INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Programul de fidelizare Yealink este organizat si desfasurat de VERACOMP EUROPE SRL, cu sediul in Str. Grigore Romniceanu nr. 20, sector 5, Bucuresti, J40/9122/2007, RO21711588, denumita “Organizator”).

Participantii la program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament al Programului de Fidelizare potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament”).

Regulamentul sta la dispozitia oricarui participant la program, pentru consultare, pe website-ul organizatorului la : . Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public.

ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Prezenta Campanie se desfasoara pe teritoriul Romaniei.

DURATA CAMPANIEI

Campania va fi lansata la data de 12 mai 2020 si se va desfasura pana la data de 31 decembrie 2020. Organizatorul are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea sau modificarea programului. Instiintarea referitoare la modificarea sau incetarea programului va fi anuntata de Veracomp Europe cu cel putin 15 zile inainte de data aplicarii modificarii sau incetarii programului printr-un anunt postat pe site-ul Veracomp Europe. Programul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament. 

OBIECTUL CAMPANIEI

Obiectul acestui program este fidelizarea Partenerilor cu ocazia promovarii si vanzarii solutiilor de video-conferinta Yealink, parteneri din portofoliul existent al companiei Organizatoare. Partenerii participanti ai acestei campanii vor primi pentru promovarea produselor Yealink tichete cadou.

Acordarea tichetelor cadou au ca scop popularizarea produselor si serviciilor Yealink.

PRODUSE PARTICIPANTE:

Produsele participante sunt echipamente audio si video Yealink, atat produse hardware, cat si software. Informatii despre produsele participante se regasesc la adresa www.yealink.com, precum si pe site-ul companiei Veracomp Europe www.veracomp.ro.

Echipamentele cumparate la pret special nu se incadreaza in promotie.

MECANISM

Dreptul de participare

Participantii care se pot inscrie in  program sunt reprezentati din cadrul companiilor care au relatii comerciale cu Organizatorul in domeniul IT

MECANISM

Pentru fiecare proiect Yealink inregistrat si validat, participantii vor primi contravaloarea sumei de 20 USD in tichete cadou Smart Pass.

Procedura de Inregistrare a proiectelor Yealink: Se trimit detalii minime de inregistrare proiect (client final, budget, termen de finalizare, etc) via email catre reprezentantul Organizatorului la: dan. rotaru@veracomp.ro.

Validarea proiectului inregistrat Yealink va fi facuta pe baza project ID unic pe care distribuitorul il pune la dispozitie dupa inregistrarea pe site-ul producatorului si acceptul acestuia.

Tichetele Smart Pass vor fi preluate de Organizator in custodie si vor fi oferite Participantilor conform procedurilor interne stabilite de acesta in perioada stabilita intern.

ACORDAREA TICHETELOR

Tichetele se vor acorda, pe baza de proces verbal, in prima luna dupa incheierea fiecarui trimestru din perioada campaniei (in termen de 30 zile dupa inchiderea Q2 iunie, in termen de  30 zile dupa inchiderea Q3 septembrie, etc)

Odata cu acordarea premiului, Participantul va semna un proces verbal de predare-primire in care vor fi mentionate numele si prenumele persoanei fizice, precum si date cu caracter personal (serie bulletin, CNP), dar si numele companiei unde este angajat si care actioneaza ca Participant la aceasta campanie.

Daca acelasi Participant va inregistra pana la sfarsitul perioadei campaniei, mai multe proiecte, acestuia Iise vor inmana mai multe premii aferente proiectelor inregistrate si validate.

VALIDAREA PROGRAMULUI

Raportul actiunii de fidelizare a partenerilor Organizatorului se va realiza la finalul perioadei de campanie (31/12/2020), si va contine urmatoarele elemente:

  • Denumire companie Partenera Participanta;
  • Valoarea tichetelor Smart Pass oferite sub forma de cadou promotional;
  • Tichetele Smart Pass vor fi acordate in transe lunare in functie de proiectele inregistrate de fiecare Partener participant

DESCRIEREA CADOURILOR PROMOTIONALE

Smart Pass este un bon valoric, foarte usor de folosit, care ofera participantilor libertatea de alegere a cadoului dorit dintr-o retea de peste 65.000 de magazine afiliate din intreaga tara.

Cu el se pot achizitiona:

Imbracaminte * Incaltaminte * Marochinarie * Artizanat * Cosmetice, Parfumuri * Flori * Bijuterii * Carti, Manuale* Papetarie, Rechizite * Jucarii, Articole copii * Fitness, Aerobic * Cosmetica, Coafor, Solar* audio-vide* telefoane mobile* abonamente * Cartele Internet * Computere, Componente, Software * Articole sportive * Mobilier * Decoratiuni interioare * Articole de uz casnic * Cadouri de afaceri * Electronice, Electrocasnice * Piese de schimb * Spalatorii * Agentii de turism * Hoteluri si restaurante * Fast­food * Dulciuri, Produse alimentare * Altele…

Pentru o lista completa a magazinelor si centrelor afiliate Smart Pass acceseaza www.sodexo.ro

  1. INTRERUPEREA PROGRAMULUI

Campania va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora* sau printr-o decizie a Organizatorului.

Nota*: Forta Majora, convenita ca fiind evenimentul imprevizibil si de neinlaturat, petrecut dupa intrarea in vigoare a prezentului contract si care impiedica partea sau partile sa-si indeplineasca obligatiile contractuale, exonereaza de raspundere partea care o invoca, pe durata de existenta a cazului de Forta Majora, confirmat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

  1. DIVERSE

Prin participarea la aceasta campanie, Participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

Participantii nu au posibilitatea primirii contravalorii in bani, sau in alte obiecte a acestora si nici nu pot solicita modificarea parametrilor cadourilor promotionale.