fbpx

CAT DE MULT CONTEAZA SECURITATEA INFORMATICA?

CAT DE MULT CONTEAZA SECURITATEA INFORMATICA? 1

Se estimeaza ca in urmatorii 4 ani numarul dispozitivelor conectate la internet va trece pragul de 20 de mld. Noile tehnologii, precum cloudul, devin parte integranta a strategiei de dezvoltare a business-ului. Numarul de aplicatii destinate clientilor si cel al serviciilor online au crescut si acestea in mod spectaculos. Tocmai de aceea, intelegerea securitatii la un alt nivel decat cel traditional (unde securitatea inseamna antivirus si firewall) este esentiala. Vor castiga prin diferentiere competitiva companiile care vor avea abilitatea de a exploata pozitiv inovatia tehnologica, cele care isi vor crea programe si strategii solide de securitate cibernetica.

COST SAU INVESTITIE?

In mod evident, abordarea corecta a securitatii informatice este cea de investitie critica. De ce?

Pentru ca, in orice context economic, o infrastructura insuficient securizata va suferi pierderi infinit mai mari in cazul unui atac decat daca ar fi investit intr-o solutie adaptata de securitate!

 

Cat costa sa repari un dezastru?

Depinde. De marimea companiei, de gravitatea atacului si de capaciatatea de a raspunde rapid si eficient.

Sumele necesare pentru remedierea unei brese de securitate pot trece de o jumatate de mil. de dolari pentru intreprinderile mari si ajung la peste 30.000 de dolari pentru companiile mici si mijlocii. Asta in timp ce costurile zilnice pentru recuperarea informației, costurile cu vendorii și consultanții, cu angajații și echipele interne responsabile cu soluționarea și securizarea situației ajung la circa 16.000 de dolari.

In Rusia, dupa un atac targetat asupra turbinelor unei hidrocentrale (centrala hidroelectrica Sayano-Shushenskaya), din suprasolicitarea acestora au rezultat atat pagube umane cat si materiale (bilantul tragic a ajuns la 75 de morti, pierdere financiara estimata la 523 milioane USD, pierdere de putere generabila de 6 GW.)

Asigura-te ca investesti inteligent!

Trend Micro este lider in industrie si a creat un portofoliu complet de solutii de securitate, capabile sa raspunda eficient nevoilor specifice unei companii in functie de marimea sa, volumul de date si procese desfasurate si chiar industrie in care activeaza.

Trend Micro, de exemplu este unul dintre putinii furnizori care are solutii certificate pentru serverele SAP (Trend Micro Deep Security for SAP Systems), sau, Lotus Domino (ScanMail for Lotus Domino, in toate variantele. De asemenea, Trend Micro dispune de soluții pentru POS-uri și ATM-uri (Trend Micro Safe Lock), precum și de soluții de securitate pentru servere industriale și mașini CNC care se poate folosi cu versiuni ale sistemelor de operare care pornesc de la Microsoft Windows 2000 SP4, 32biti sau Microsoft Windows Embedded.

 

Trend Micro în 24 de ore

  • analizeaza 15 TB în 24 de ore
  • analizeaza 1,5 miliarde de posibile amenințări zilnic
  • identifica 180.000 de noi amenințări zilnic
  • blocheaza aproximativ 250 de milioane de atacuri

Vrei sa te asiguri ca ai o infrastructura IT solida? Sau vrei sa afli cum poti imbunatati nivelul securitatii actuale?

Veracomp iti ofera o VIZITA CONSULTATIVA GRATUITA in luna august 2016. Contacteaza-ne pentru o programare.

[ninja_forms id=12]