fbpx

Echipa

Povestea Veracomp este povestea unor oameni. Oameni care formeaza o echipa, echipa care duce povestea mai departe. Cu fiecare zi.

Am pornit la drum 4 acum mai bine de 10 ani. De atunci si pana in prezent am crescut echipa – atat numeric, cat si valoric. Caci da, important este nu doar sa fim mai multi, dar si mai buni; si la fel cum in viata avem in fiecare zi ceva de invatat, si ca profesionisti avem ferma convingere ca, fiecare experienta, fiecare proiect pe care il facem este un pas inainte in devenirea noastra.

REINVENTEAZA-TE. FII TOT CEEA CE POTI SA FII, NU TE MULTUMI CU PUTIN.

Echipa 1
Liliana Popescu, Veracomp
Am fost alaturi de Veracomp din prima zi. Ne-am crescut sperantele, visele si indrazneala aspiratiilor impreuna. Iar daca ar fi sa definesc cumva toti acesti ani ar fi greu, dar as avea nevoie de un inventar de cuvinte precum: evolutie, schimbare, progres.

Doriti mai multe informatii despre solutii
La cerere, va putem trimite informatii suplimentare despre aceasta solutie. Pentru a obtine informatii suplimentare, va rugam, completati formularul de contact

Contactati-ne

  • As dori sa aflu mai multe informatii si sunt interesat de?


Adresa firma
Persoana de contact

Acest formular reprezinta acordul Dvs conform Regulamentului (UE) 679/2016 aplicabil din 25.05.2018. Prin completarea sa, va exprimati acordul ca VERACOMP EUROPE SRL. CUI RO 21711588, inregistrata la ONRC cu nr J40/2007 avand sediul in Str. Grigore Romniceanu 20, sector 5, Bucuresti, sa prelucreze datele dvs personale, comunicate catre aceasta prin intermediul acestui formular.

Va puteti retrage oricand doriti consimtamantul printr-un mesaj la adresa de e-mail office@veracomp.ro sau prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la Veracomp. Veracomp cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora."

Politica de confidentialitate