Veracomp Europe este rezultatul pasiunii pentru distributia consultativa, in care parteneriatul real dintre producator-distribuitor-integrator este componenta esentiala a succesului .

Povestea noastra a inceput in 2007, intr-un moment in care piata romaneasca – desi se afla intr-o perioada de prosperitate – cerea in mod insistent valori, competente si experienta. Veracomp Europe, companie cu capital mixt, romano-polonez, este rezultatul unei initiative romanesti completate de forta si seriozitatea poloneza.

2007 - infiintarea companiei, contracte de distributie semnate: Fortinet, Extreme Networks, Avaya, Tipping Point, Nokia, Proxim

De la bun inceput, intentia noastra a fost sa dezvoltam o afacere bazata exclusiv pe distributia de solutii IT, completand portofoliul sau de furnizori de clasa A cu competente si servicii la nivel de excelenta. In calitate de distribuitor de solutii IT, am dezvoltat permanent portofoliul de solutii,axandu-ne pe segmentele: securitate, retelistica, stocare şi telecomunicatii.

POVESTEA NOASTRA

2010 – reteaua de parteneri: 30 de parteneri specializati, 50 de parteneri activi in toata tara

Atenti la detalii, ne-am dezvoltat o echipa de specialisti cu experienta relevanta si capacitatea de a furniza partenerilor o gama completa de servicii de excelenta de la logistica si consultanta de vanzari, pana la suport presales si mentenanta post-vanzare.

2011 – noi producatori in portofoliu: F5, LifeSize

2012 – reteaua de parteneri: 40 de parteneri specializati, 70 de parteneri activi in toata tara

In aceeasi masura, am acordat o atentie deosebita dezvoltarii de competente in cadrul retelei noastre de parteneri, pentru a putea avea astfel garantia unor solutii fiabile si a succesului proiectelor derulate impreuna cu acestia.

2014 – noi branduri: RSA, Infortrend, Polycom

2015 – reteaua de parteneri: 60 de parteneri specializati, 100 de parteneri activi in toata tara

2016 –Programul Veracomp Academy

In prezent, portofoliul nostru de solutii este asociat cu competente corespunzatoare si reprezentare la nivel national: peste 100 de reselleri specializati si integratori colaboreaza cu noi si furnizeaza companiilor romanesti solutii integrate de ultima generatie si servicii de cea mai inalta clasa.

2016 - noi branduri: Huawei si Trend Micro

2017 – noi branduri: Red Hat si Gemalto

2017 - Sediul nou

Doriti mai multe informatii despre solutii
La cerere, va putem trimite informatii suplimentare despre aceasta solutie. Pentru a obtine informatii suplimentare, va rugam, completati formularul de contact

Contactati-ne

  • As dori sa aflu mai multe informatii si sunt interesat de?


Adresa firma
Persoana de contact

Prin trimiterea acestui formular, sunteti de acord cu termenii si conditiile