fbpx

Veracomp Europe este rezultatul pasiunii pentru distributia consultativa, in care parteneriatul real dintre producator-distribuitor-integrator este componenta esentiala a succesului .

Povestea noastra a inceput in 2007, intr-un moment in care piata romaneasca – desi se afla intr-o perioada de prosperitate – cerea in mod insistent valori, competente si experienta. Veracomp Europe, companie cu capital mixt, romano-polonez, este rezultatul unei initiative romanesti completate de forta si seriozitatea poloneza.

Povestea noastra 1

2007 - infiintarea companiei, contracte de distributie semnate: Fortinet, Extreme Networks, Avaya, Tipping Point, Nokia, Proxim

Povestea noastra 3

De la bun inceput, intentia noastra a fost sa dezvoltam o afacere bazata exclusiv pe distributia de solutii IT, completand portofoliul sau de furnizori de clasa A cu competente si servicii la nivel de excelenta. In calitate de distribuitor de solutii IT, am dezvoltat permanent portofoliul de solutii,axandu-ne pe segmentele: securitate, retelistica, stocare şi telecomunicatii.

POVESTEA NOASTRA

2010 – reteaua de parteneri: 30 de parteneri specializati, 50 de parteneri activi in toata tara

Povestea noastra 5

Atenti la detalii, ne-am dezvoltat o echipa de specialisti cu experienta relevanta si capacitatea de a furniza partenerilor o gama completa de servicii de excelenta de la logistica si consultanta de vanzari, pana la suport presales si mentenanta post-vanzare.

2011 – noi producatori in portofoliu: F5, LifeSize

Povestea noastra 7

2012 – reteaua de parteneri: 40 de parteneri specializati, 70 de parteneri activi in toata tara

Povestea noastra 9

In aceeasi masura, am acordat o atentie deosebita dezvoltarii de competente in cadrul retelei noastre de parteneri, pentru a putea avea astfel garantia unor solutii fiabile si a succesului proiectelor derulate impreuna cu acestia.

2014 – noi branduri: RSA, Infortrend, Polycom

Povestea noastra 11

2015 – reteaua de parteneri: 60 de parteneri specializati, 100 de parteneri activi in toata tara

Povestea noastra 13

2016 –Programul Veracomp Academy

Povestea noastra 15

In prezent, portofoliul nostru de solutii este asociat cu competente corespunzatoare si reprezentare la nivel national: peste 100 de reselleri specializati si integratori colaboreaza cu noi si furnizeaza companiilor romanesti solutii integrate de ultima generatie si servicii de cea mai inalta clasa.

2016 - noi branduri: Huawei si Trend Micro

Povestea noastra 17

2017 – noi branduri: Red Hat si Gemalto

Povestea noastra 19

2017 - Sediul nou

Povestea noastra 21

2018 – noi branduri: Entrust, Infoblox, Tenable, Proofpoint

Povestea noastra 23

2018 : Centru de training Autorizat Fortinet

Povestea noastra 25

2019-2020 Branduri noi : Yealink, Pure Storage, Crowdstrike, Wallix, Guardicore, Nozomi, VMRay

Povestea noastra 27

2020: Centru de examinare Red Hat

Povestea noastra 29

2021 : Veracomp isi schimba actionariatul > veracomp exclusive networks

Povestea noastra 31

Doriti mai multe informatii despre solutii
La cerere, va putem trimite informatii suplimentare despre aceasta solutie. Pentru a obtine informatii suplimentare, va rugam, completati formularul de contact

Contactati-ne

  • As dori sa aflu mai multe informatii si sunt interesat de?


Adresa firma
Persoana de contact

Acest formular reprezinta acordul Dvs conform Regulamentului (UE) 679/2016 aplicabil din 25.05.2018. Prin completarea sa, va exprimati acordul ca VERACOMP EUROPE SRL. CUI RO 21711588, inregistrata la ONRC cu nr J40/2007 avand sediul in Str. Grigore Romniceanu 20, sector 5, Bucuresti, sa prelucreze datele dvs personale, comunicate catre aceasta prin intermediul acestui formular.

Va puteti retrage oricand doriti consimtamantul printr-un mesaj la adresa de e-mail office@veracomp.ro sau prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la Veracomp. Veracomp cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora."

Politica de confidentialitate