fbpx

RETEAUA DE PARTENERI

De la bun inceput, Veracomp a mizat pe modelul de business specific distributiei, bazat pe bunul parteneriat intre cele trei parti participante (furnizor-distribuitor-reseller), bazandu-si afacere exclusiv pe vanzarile realizate prin intermediul retelei de parteneri.

Tocmai de aceea, pe de o parte consolidarea unui portofoliu atractiv de solutii, iar pe de alta parte dezvoltarea unei retele solide si stabile de reselleri specializati au fost si raman elemente cheie ale succesului Veracomp Europe.

Pentru a ne sustine reteua de parteneri, am dezvoltat un model de business care sa ofere beneficii in toate aspectele cheie ale unei distributii controlate.

Reteaua de parteneri 1

La nivel de competente, intentia noastra este de a avea reselleri cu expertiza si resurse tehnice specializate pe segmentele de solutii prezente in portofoliul nostrum, care sa sustina dezvoltarea sanatoasa a business-ului. Asiguram permanent transferul de know-how, atat prin seminarii, workshopuri si traininguri dedicate partenerilor, cat si prin consultanta dinainte de vanzare, asistenta pe parcursul si la finalizarea procesului de vanzare, precum si servicii de support tehnic la implementare a solutiei.

Reteaua de parteneri 3

Din punct de vedere logistic, asiguram retelei noastre de parteneri servicii de cea mai inalta calitate, acces la stocuri extinse de solutii recurente cat si disponibilitate accelerata la produse importate.

Aspectul financiar este unul dintre cele mai sensibile detalii care compun succesul unui proiect de solutii de anvergura, tocmai de aceea dam o atentie deosebita acestuia si ne sustinem partenerii cu termene de plata care tin cont atat de istoric, dar si de specificul proiectului si clientului beneficiar.

TESTIMONIALE

Quote_Sign

Colaboram din 2009 cu Veracomp si – fara ezitare – pot sa spun ca este distribuitorul IT care ne ofera deplina incredere in proiectele pe care le construim impreuna. Atat calitatea tehnica a solutiilor pe care ni le pune la dispozitie Veracomp, cat si capacitatea distribuitorului de a se adapta bugetelelor existente la clientii finali, transforma de cele mai multe ori colaborarile noastre in proiecte de succes.

Eduard Pughin - CEO Maguay
Quote_Sign

Ca integrator de solutii IT specializate, am avut deseori ocazia sa colaboram cu echipa Veracomp. Și, de fiecare data, a reusit sa se ridice la asteptarile noastre! Apreciem relatia de parteneriat cu Veracomp pentru comunicarea transparenta, pentru promptitudinea, disponibilitatea, siguranta si competentele pe care le ofera, de la identificarea solutiilor optime, pana la livrarea efectiva a produselor.

Sorin Cucu - CEO Ampec

Doriti mai multe informatii despre solutii
La cerere, va putem trimite informatii suplimentare despre aceasta solutie. Pentru a obtine informatii suplimentare, va rugam, completati formularul de contact

Contactati-ne

  • As dori sa aflu mai multe informatii si sunt interesat de?


Adresa firma
Persoana de contact

Acest formular reprezinta acordul Dvs conform Regulamentului (UE) 679/2016 aplicabil din 25.05.2018. Prin completarea sa, va exprimati acordul ca VERACOMP EUROPE SRL. CUI RO 21711588, inregistrata la ONRC cu nr J40/2007 avand sediul in Str. Grigore Romniceanu 20, sector 5, Bucuresti, sa prelucreze datele dvs personale, comunicate catre aceasta prin intermediul acestui formular.

Va puteti retrage oricand doriti consimtamantul printr-un mesaj la adresa de e-mail office@veracomp.ro sau prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la Veracomp. Veracomp cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora."

Politica de confidentialitate