fbpx

VALORI

Valorile reale ale oricarei companii pornesc, in mod esential, de la principiile si valorile care ghideaza oamenii care o formeaza. Valorile Veracomp sunt valori intrinsece, care ne ghideaza – permanent, tacit – deciziile si reactiile.

Incredere

Oamenii sunt cei care stau la baza oricarei relatii de business de lunga durata. De aceea, Veracomp ofera partenerilor sai siguranta si incredere in proiectele construite impreuna, incredere in calitatea produselor care alcatuiesc o solutie fiabila, incredere in respectarea termenelor de livrare si in toate aspectele care compun un parteneriat real de distributie.

Responsabilitate

Pretuim parteneriatele noastre, atat cele construite impreuna cu clientii, cat si cele cu furnizorii. Tocmai de aceea tratam cu seriozitate angajamentele pe care ni le asumam. Actiunile noastre sunt guvernate de principii solide, precum integritate si responsabilitate, pentru ca astfel sa putem transforma asteptarile partenerilor nostri in componente reale ale unui parteneriat autentic.

Competente

Am construit o echipa de profesionisti, care asigura partenerilor nostri o gama completa de servicii asociate lantului de distributie la nivel de excelenta. In acelasi masura in care dezvoltam portofoliul de solutii, compententele noastre sunt in permanenta evolutie.

Doriti mai multe informatii despre solutii
La cerere, va putem trimite informatii suplimentare despre aceasta solutie. Pentru a obtine informatii suplimentare, va rugam, completati formularul de contact

Contactati-ne

  • As dori sa aflu mai multe informatii si sunt interesat de?


Adresa firma
Persoana de contact

Acest formular reprezinta acordul Dvs conform Regulamentului (UE) 679/2016 aplicabil din 25.05.2018. Prin completarea sa, va exprimati acordul ca VERACOMP EUROPE SRL. CUI RO 21711588, inregistrata la ONRC cu nr J40/2007 avand sediul in Str. Grigore Romniceanu 20, sector 5, Bucuresti, sa prelucreze datele dvs personale, comunicate catre aceasta prin intermediul acestui formular.

Va puteti retrage oricand doriti consimtamantul printr-un mesaj la adresa de e-mail office@veracomp.ro sau prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la Veracomp. Veracomp cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora."

Politica de confidentialitate