fbpx

Evenimente

RED HAT Technology refresh

miercuri, 9 dec. 2020

10:00 – 11:30

09 decembrie, 10.00-11.30 Red Hat Technology Refresh. Un dialog despre solutii moderne care se aplica atat infrastructurilor clasice, cat si companiilor care sunt in plin proces de transformare digitala. O sesiune dedicata ultimelor noutati ale portofoliului de solutii Red Hat, dar si scenariilor potentialilor clienti.

DevOps se muta tot mai mult catre containere si tot mai mult in zona de virtualizare, dar companiile au de suportat, de asemenea, o investitie uriasa in aplicatii care ruleaza ca masini virtuale, dintre care multe ofera servicii vitale aplicatiilor containerizate noi si existente.

Virtualizarea OpenShift permite dezvoltatorilor sa aduca masini virtuale (VM-uri) alaturi de containere unde pot dezvolta, gestiona si implementa aplicatii folosind containere sau masini virtuale in aceeasi interfata.

Cu Openshift 4.6 Red Hat introduce noi facilitati care ajuta companiile in calatoria lor de transformare digitala: automatizarea completa a instalarii pe bare metal sau operatorul de Jenkins care poate administra o instanta de Jenkins ajutand astfel echipele sa se concentreze pe pipeline nu pe tehnologia care livreaza acest pipeline.

Evenimente 1

Pentru cei care nu au ajuns inca in acel punct al transformarii digitale astfel incat containerele sunt ceva la ordinea zilei RHEL 8.3 ofera cateva noutati care permit companiilor sa le ajute atat in procesul de inovatie cat si in cel de optimizare si transformare: Application streams, un tool de standardizare, care permite dezvoltatorilor sa aiba access la mai multe versiune ale aceleiasi aplicatii, System roles care permit o configuratie standard repetitiva si scalabila precum si Insights for SAP care ofera un overview al infrastructurii SAP.

Indeajuns de multe motive, credem noi, sa fii alaturi de noi pe 09 decembrie. Arhitectul IT cu care te vei intalni merita sa stie ce optiuni are.

Locație eveniment

Online
Days
Hours
Minutes
Seconds