fbpx

Evenimente

Pregatiti-va compania pentru transformare digitala

miercuri, 19 mai 2021

11:00 – 13:00

Peisajul SAP®️ se schimba, SAP HANA®️ fiind platforma pe care companiile isi vor rula peste 6 ani aplicatiile SAP, inclusiv SAP S / 4HANA.

Clientii SAP care utilizeaza in prezent aplicatiile de business SAP pe o baza de date non-SAP vor trebui sa migreze la SAP S / 4HANA® pana in 2027. Red Hat permite organizatiilor IT sa standardizeze pe o singura platforma pentru sarcinile de lucru ale intreprinderii, optimizand in același timp performanta solutiilor SAP pentru noi initiative de afaceri si transformare digitala

Implementarea SAP S4 / HANA® pe Red Hat® Enterprise Linux® for SAP HANA va poate sprijini in indeplinirea obiectivelor de business actuale – si in acelasi timp – va va oferi premisele unei infrastructuri apte sa gestioneze schimbarile si succesele viitoare, intr-o economie digitala.

Va invitam sa participati la un seminar online dedicat solutiilor Red Hat pentru SAP pe 19 mai, incepand cu ora 11.00 pentru a fi la curent cu beneficiile competitive ale tehnologiei Red Hat in tranzitia catre platforma HANA.

Pregatiti-va compania pentru transformare digitala cu SAP si Red Hat

 

Speakers:

  • Michele Cito – BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER – EMEA SAP CLOUD & SERVICE PROVIDERS
  • Bogdan Benea – Solution Architect, Veracomp Europe

 

Locație eveniment

Online
Days
Hours
Minutes
Seconds