fbpx

Evenimente

FortiClient EMS

marți, 8 iun. 2021

09:30 – 12:30

Endpointurile sunt frecvent tinta atacurilor cibernetice initiale. Un studiu recent a constatat ca 30% dintre incalcarile de securitate implicau instalarea de programe malware pe endpointuri. Solutiile de Securitate Fortinet pentru endpointuri consolideaza securitatea endpointurilor prin vizibilitate integrata, control si aparare proactiva.

FortiClient poate descoperi, monitoriza si evalua riscurile finale, astfel incat sa puteti asigura conformitatea endpointurilor, sa atenuati riscurile si sa reduceti expunerea. Integrarea sa stransa cu Fortinet Security Fabric permite automatizarea bazata pe politici. FortiClient ofera, de asemenea, acces securizat de la distanta cu VPN incorporat, autentificare simpla si autentificare in doi factori pentru securitate suplimentara.

FortiEDR ofera protectie avansata in timp real impotriva amenintarilor pentru endpointuri, atat inainte cat si dupa infectare.  Reduce in mod proactiv suprafata atacului, previne infectia malware-ului, detecteaza si dezactiveaza potentialele amenintari in timp real si poate automatiza procedurile de raspuns si remediere cu playbook-uri personalizabile.

Participantii care participa la acest workshop vor invata cum sa:

  • Integrareze FortiClient EMS in Security Fabric
  • Sa foloseasca feature-ul de anti-exploatare FortiClient pentru a preveni atacurile in mod proactiv
  • Configurezei FortiClient EMS pentru a aplica etichete endpointurilor pe care FortiGate le poate utiliza pentru a controla dinamic accesul la subretele
  • Filtreze, sorteze si sa vizualizeze evenimente in FortiEDR
  • Sa faca analize in FortiEDR

Locație eveniment

Online
Days
Hours
Minutes
Seconds