fbpx

Evenimente

Red Hat Automation – Deploymentul unei aplicatii Java pe infrastructura clasica

miercuri, 14 iul. 2021

09:30 – 12:00

Pe masura ce infrastructurile IT cresc in complexitate, nevoia de automatizare devine mai presanta. Pentru a ajuta la rezolvarea provocarii, Red Hat dezvolta solutia Ansible extinzand cazurile de utilizare acceptate pentru automatizare in infrastructura, retele, cloud și multe altele, permitand utilizatorilor sa automatizeze mai usor mai multe sarcini in mai multe moduri.

Red Hat Ansible Automation Platform – Combina limbajul de automatizare universal cu servicii cloud si continut certificat pentru automatizarea, implementarea si operarea in siguranta a aplicatiilor, infrastructurii si serviciilor la scara de intreprindere.

Ansible este o tehnologie de automatizare simpla, fara agenti, care va poate imbunatati procesele curente, poate migra aplicatii pentru o mai buna optimizare si poate oferi un limbaj comun pentru practicile DevOps din intreaga organizatie.

Va invitam sa participati la un seminar dedicat suitei de solutii Red Hat Ansible, miercuri, 14 iulie, incepand cu ora 09.30, la sediul Veracomp, din Romniceanu 20, Cotroceni.

  1. Primul playbook de Ansible
  2. Utilizarea unui modul de Ansible
  3. Build-ul unei aplicatii Java
  4. Deploy-ul unei aplicatii Java pe infrastructura clasica

Trainer: Bogdan Benea, RHCA, Red Hat Solution Architect

Locație eveniment

Veracomp Europe
Strada Grigore Romniceanu 20
Bucuresti, 050576
Days
Hours
Minutes
Seconds