fbpx

Evenimente

Securitate si vizibilitate OT si IoT

miercuri, 24 nov. 2021

15:30 – 16:30

Nozomi Networks este un furnizor de top pentru vizibilitatea si securitatea sistemelor OT si IoT. Cu solutiile Nozomi procesul de transformare digitala este accelerat prin unificarea vizibilitatii la nivel de securitate cibernetica chiar si in cele mai complexe infrastructuri.

Sectoare precum energia, productia, mineritul, transporturi, automatizarea cladirilor si alte site-uri OT din intreaga lume beneficiaza deja de aceste solutii. Prin inovatia si cercetarea Nozomi companiile reusesc cu succes sa faca fata riscurilor cibernetice crescande datorita vizibilitatii exceptionala a retelei, capacitatii de a detectare amenintarile si un control complet al informatiilor operationale.

Inregistrati-va la webinarul gratuit «Securitate si vizibilitate OT si IoT »  din 24 noiembrie, incepand cu ora 15.30, pentru a vedea in actiune o solutie de top pentru securitate si vizibilitate OT si IoT.

Veti descoperi cat de usor este:

  • vedeți toate activele OT, IoT, IT, edge și cloud din rețelele dvs
  • constientizati amenintarile, riscurile și anomaliile cibernetice
  • detectați incidentele și sa răspundeți rapid
  • Consolidați securitatea, vizibilitatea și monitorizarea într-o singură platformă

Prin participarea la demo live, end-userii calificați* pot obține un raport gratuit de evaluare a vizibilității activelor. Toti participantii vor primi un give-away branduit Nozomi Networks, Dupa inregistrare, va vom contacta pentru a conveni asupra adresei si modului de livrare.

Locație eveniment

Online
Days
Hours
Minutes
Seconds