fbpx

Evenimente

FORTIWEB FAST TRACK

marți, 20 oct. 2020

09:30 – 11:30

Utilizarea Inteligentei Artificiale a FortiWeb pentru detectarea amenintarilor aplicatiilor web

Infractorii cibernetici vizeaza din ce in ce mai mult aplicatiile web publice si interne. Astazi, aproape jumatate din toate bresele de securitate sunt cauzate de atacuri care vizeaza vulnerabilitatile aplicatiilor web.

Solutiile de tip Web Applications Firewalls (WAFs) sunt esentiale pentru a proteja companiile impotriva acestui tip de atacuri. Cu toate acestea, unele organizatii pot fi reticente in utilizarea acestor dispozitive, deoarece au reputatia de a folosi foarte mult resursele, mai ales atunci cand vine vorba de abordarea rapida a detectarilor fals pozitive pentru a se asigura ca utilizatorii si aplicatiile legitime nu sunt blocate.

FortiWeb, cu noua sa capacitate de invatare automata bazata pe AI, abordeaza aceste deficiente demonstrand de ce protectia bazata pe semnaturi nu este suficienta si de ce companiile necesita protectie care depaseste traditionala Application Learning.

Participati la trainingul USING FORTIWEB AI TO DETECT WEB APPLICATION THREATS organizat de Veracomp pe 20 octombrie pentru a castiga experienta practica folosind Machine Learning bazat pe AI de la FortiWeb si sa intelegeti exact cum echipele IT pot sa-si automatizeze sarcina de veriificare, reglare si actualizare manuala a profilelor WAF.

FortiWeb are o abordare de tip dual-layer pentru a identifica amenintarile. Primul strat de machine learning construieste un profil si un model matematic pentru fiecare parametru din aplicatia web protejata si foloseste aceste informatii pentru a identifica anomalii in traficul web. Al doilea strat ruleaza anomaliile prin modelele de amenintari dezvoltate si actualizate continuu de FortiGuard Labs pe masura ce sunt identificate noi amenintari. Acest al doilea strat determina daca anomalia este o amenintare sau este benigna.

Mai mult, intrucat aplicatiile sunt actualizate in mod constant cu noi URL-uri si cu parametrii existenti care ofera functionalitati noi, FortiWeb adauga si actualizeaza dinamic modelele matematice utilizate pentru protejarea parametrilor.

Participantii la trainingul FortiWeb, vor invata cum:

  • Machine Learning diminueaza rezultatele fals positive
  • FortiWeb construieste automat modele matematice pentru parametrii aplicatiei web si modul in care foloseste aceste modele pentru a detecta anomalii
  • FortiWeb valideaza daca anomaliile detectate sunt amenintari reale
  • FortiWeb monitorizeaza modificarile aplicatiilor web si isi actualizeaza automat modelul de amenintare
  • Autentificare si control acces
  • SSL/TLS, inclusiv HTTPS offboarding si redirectare

Locație eveniment

Online
Days
Hours
Minutes
Seconds