fbpx

Evenimente

50 Shades of WAF

marți, 23 feb. 2021

10:00 – 10:45

Sau ce tip de WAF este potrivit pentru aplicatiile companiei tale?

Imagineaza-ti ca firma ta tocmai ce a fost hack-uita.

Un vizitator al site-ului web, in loc sa-si introduca adresa de email pentru a-si crea un cont, a introdus un cod malitios. Codul malitios se executa ca si comanda  baza de date SQL. Atacatorul tocmai a derulat cu succes un atac de tip “SQL Injection”, avand acum acces la datele critice ale companiei.

Aplicatiile web reprezinta poarta catre informatii sensibile despre utilizatori si proprietate intelectuala. Atacatorii se concentreaza astazi sa fure identitatea utilizatorului si sa genereze profit pe Dark Web,  sa fure credentialele si sa preia controlul (ATO) ori sa efectueze atacuri de tip L7 DoS / DDoS.

Aceste atacuri si altele de acest tip sunt cosmarul oricarei companii. Cum poti sa le previi ?

Aici intervine rolul Firewall-ului pentru aplicatii web (WAF). Dar ce tip de WAF trebuie sa alegi pentru aplicatiile on-prem, in cloud sau pentru containere? Cum automatizezi implementarea WAF?

Asigurarea securitatii aplicatiilor-fie ca vorbim de aplicatii on-prem, cloud sau SaaS, este o provocare. Se observa tendinta de a trece la containere/micrservicii care comunica utilizand API-uri. Asigurarea aceluiasi nivel de securitate este cheia pentru protejarea aplicatiilor.

Pe 23 februarie, Lubos Klokner, Senior SE F5 SEE, in doar 45 de minute, va dezbate toate cele 50 de fatete ale unei solutii WAF moderne si fiabile.

  • Aplicatii On-prem (Advanced WAF).
  • Mediu Dev-ops (NGINX App).
  • SaaS WAF in Cloud (Essential App Protect).
  • Managed WAF inclusiv SOC (Silverline WAF).

Aflati cum difera aceste TIPURI de WAF pe 23 februarie. Rezerva-ti astazi locul.

Locație eveniment

Online
Days
Hours
Minutes
Seconds