fbpx

Evenimente

AGILITY 2021

marți, 20 apr. 2021 – joi, 22 apr. 2021

09:00 – 17:00

Agility este o experienta captivanta care va reuni cele mai noi idei si inovatii in securitatea, dezvoltarea si infrastructura aplicatiilor.

La Agility 2021, veti vedea live cum solutiile F5 functioneaza impreuna pentru a imbunatati securitatea si performanta aplicatiilor. Veti afla cum puteti integra securitatea in fiecare parte a infrastructurii aplicatiei dvs. si sa optimizati performanta la scara in medii multi-cloud.

Pe scurt, Agility este un eveniment obligatoriu pentru oricine doreste sa asigure si sa ofere experiente digitale extraordinare.

De la keynote-uri live si discutii interactive pana la sesiuni de breakout la cerere, laboratoare si multe altele, Agility 2021 este conceput pentru a va permite sa explorati zonele care va intereseaza cel mai mult.

INREGISTRATI-VA ACUM >>

Inca ceva…

Evenimente 1

Brian Krebs Live la Agility 2021

Cyber Security Blogger on KrebsonSecurity.com

 

Suntem incantati sa va anuntam ca Brian Krebs – expert in securitate cibernetica si reporter de investigatii – prezinta LIVE la Agility 2021! Keynote-ul sau, What Breaches Teach Us, va examina unele dintre tendintele cele mai alarmante ale criminalitatii informatice de astazi si va oferi perspective asupra modului in care companiile, consumatorii si profesionistii din industrie isi pot imbunatati jocul ca raspuns. Aceasta discutie va fi disponibila doar live, deci asigurati-va ca sunteti inregistrat la Agility.

Cine  este asteptat la F5 Agility 2021?

Specialisti in networking, securitate, dezvoltatori si arhitecti, integratori IT

Locație eveniment

Online
Days
Hours
Minutes
Seconds