fbpx

Evenimente

Securitate cibernetica pentru sisteme de control industrial (ICS) – Workshop

miercuri, 12 mai 2021

09:30 – 12:30

Conexiunile dintre sistemele IT si tehnologia operationala (OT) nu mai sunt complet izolate fizic, introducand potentialul hackerilor de a patrunde in sistemele de control industrial, riscand siguranta si disponibilitatea infrastructurii critice. Securitatea pentru OT necesita vizibilitate, control si analize pentru a indeplini cerintele de siguranta si disponibilitate.

Nerespectarea gamei largi de probleme de securitate atunci cand convergem retelele IT si OT, avand filosofii de retea diferite, poate duce la esecuri catastrofale ale retelei supunand riscului sisteme critice si viata atat a muncitorilor, dar si a comunitatilor.

In cadrul workshopului Securitate cibernetica pentru sisteme de control industrial, participantii vor afla despre Fortinet Security Fabric, prima abordare de securitate arhitecturala conceputa pentru a se adapta dinamic la nevoile unice ale mediilor OT vechi, permitand in acelasi timp trecerea la modernizarea acestor sisteme critice. Folosind modelul Purdue pentru straturile de securitate necesare in OT, abordarea de tip multi-layered specifica Security Fabric ofera o protectie larga, integrata si automata impotriva amenintarilor sofisticate.

Inregistrati-va astazi la workshopul din 12 mai si veti putea afla despre :

  • Driver-ul mediului OT si prioritatile de securitate
  • Diferentele dintre IT si OT si importanta securizarii active a mediilor OT
  • Modelul Purdue care sustine nevoile mediului OT
  • Securizarea mediului OT cu Security Fabric

Sesiunea live va include:

  • Simularea si filtrarea trafficului ModBus si IEC104
  • Monitorizarea traficului aferent aplicatiilor critice pe baza de SLA-uri, criptarea (VPN) si rutarea acestuia utilizand tehnologia SD-WAN
  • Management, Logare si Raportare Centralizata
  • Implementare Fortinet Security Fabric

Trainer: Silviu Pufan, Sr Systems Egineer, Fortinet

Locație eveniment

Online
Days
Hours
Minutes
Seconds