fbpx

Evenimente

Solutie de Securitate avansata pentru email cu FortiMail

marți, 11 mai 2021

09:30 – 12:30

E-mailul ramane cel mai critic instrument de comunicare pentru afaceri. Din pacate, acest lucru il face sa fie si vectorul de amenintare cel mai important, cu volumul si sofisticarea atacurilor in permanenta crestere. In acelasi timp, clientii se indreapta din ce in ce mai mult catre furnizorii de e-mailuri cloud, cum ar fi Microsoft 365 si Google G-Suite si se lupta sa-si asigure traficul de e-mailuri. Instrumentele de securitate nativ incorporate disponibile in aceste platforme sunt, de la sine, insuficiente  pentru a proteja datele valoroase si pentru a asigura indeplinirea obiectivelor de conformitate.

FortiMail, solutia de email gateway Fortinet, ofera o abordare multi-layered pentru a aborda tot traficul de e-mailuri inbound si outbound.

In workshopul din 11 mai, participantii vor afla cum FortiMail inlocuieste gateway-urile de e-mail existente cu un produs adaptat pentru apararea impotriva amenintarilor avansate, inclusiv integrarea Office 365 si programul Client to Authenticator Protocol (CTAP).

Agenda:

  • Cofiguratii introductive in FortiMail
  • Configurare Antivirus/Antimalware
  • Protectie pe baza de analiza de identitate
  • CDR – Dezarmarea si Reconstruirea Continutului
  • Configurarea serviciului de URI Click Protection

Fast track-ul este dedicat inginerilor tehnici, reprezentanti ai partenerilor Fortinet, care in aceasta perioada cauta solutii pentru a regandi strategia clientilor pentru o buna adaptare la noile conditii de lucru. Participarea este gratuita.

Trainer: Andrei Nitu

Locație eveniment

Online
Days
Hours
Minutes
Seconds