fbpx

Evenimente

FORTICLIENT EDR

joi, 30 sept. 2021

09:30 – 12:30

Protectie avansata proactiva a endpointurilor. Vizibilitate si control pentru activele crtice.

  • Cum puteti atenua riscurile cauzate de limitarea vizibilitatii endpointurilor ?
  • Cum poate automatizarea, bazata pe politici, sa contina amenintari si focare de control ?
  • Cum va puteti proteja endpointurile inainte si dupa infectare ?

Endpointurile sunt frecvent tinta atacurilor cibernetice initiale. Un studiu recent a constatat ca 30% dintre incalcarile de securitate implicau instalarea de programe malware pe endpointuri. Solutiile de Securitate Fortinet pentru endpointuri consolideaza securitatea endpointurilor prin vizibilitate integrata, control si aparare proactiva.

FortiClient poate descoperi, monitoriza si evalua riscurile finale, astfel incat sa puteti asigura conformitatea endpointurilor, sa atenuati riscurile si sa reduceti expunerea. Integrarea sa stransa cu Fortinet Security Fabric permite automatizarea bazata pe politici. FortiClient ofera, de asemenea, acces securizat de la distanta cu VPN incorporat, autentificare simpla si autentificare in doi factori pentru securitate suplimentara.

FortiEDR ofera protectie avansata in timp real impotriva amenintarilor pentru endpointuri, atat inainte cat si dupa infectare. Reduce in mod proactiv suprafata atacului, previne infectia malware-ului, detecteaza si dezactiveaza potentialele amenintari in timp real si poate automatiza procedurile de raspuns si remediere cu playbook-uri personalizabile.

Participantii la workshop vor invata sa:

  • Integreze FortiClient EMS in Security Fabric
  • Sa foloseasca feature-ul anti-exploatare al FortiClient pentru a preveni proactiv atacurile
  • Sa configureze FortiClient EMS pentru a aplica tag-uri pe endpointuri pe care FortiGate sa le foloseasca pentru a accesa controlul la subretele
  • Filtreze, sorteze, si sa vizualizeze evenimente in FortiEDR
  • Sa efectueze analize in FortiEDR

Locație eveniment

CONTINENTAL FORUM HOTEL, Constanta
Constanta
Days
Hours
Minutes
Seconds