Evenimente

Red Hat Virtualization

miercuri, 6 feb. 2019

09:30 – 14:00

Infrastructura virtuala ar trebui sa nu limiteze aplicatiile si serviciile pe care le utilizati – ci din contra, sa ofere capacitati extinse. Solutiile Red Hat pot reduce semnificativ costurile asociate dezvoltarii de infrastructura si va pot oferi noi oportunitati de a investi in tehnologie cloud, containere si automatizare.

Cu ajutorul solutiilor de virtualizare Red Hat veti putea exploata mai bine echipamentele hardware puse la dispozitie de actuala infrastructura pe care ruleaza sistemele si aplicatiile si in care s-a investit deja multa munca si bugete semnificative. Toate acestea sunt open source, ceea ce inseamna ca sunt proiectate pentru, testate si certificate pe toate tipurile de hardware. Red Hat colaboreaza cu cei mai puternici producatori IT, inclusiv cu Microsoft, astfel incat utilizand un singur produs de virtualizare veti putea gestiona cu succes sute de VM-uri.

Va invitam sa participati la un seminar tehnic dedicat solutiei Red Hat Virtualization, miercuri 06 februarie 2019, incepand cu ora 09:30, la Hotel Hilton, sala Vivaldi.

Agenda:
09:30 – Inregistrare si welcome coffee
10.00 – 13:00 Seminar

  • Introducere in Red Hat Virtualization (RHV)
  • Familiarizare cu mediul RHV Lab
  • Task-uri elementare RHV: GUI overview, VM Creation, Live Migration, Storage Live Migration, Network QoS – exercitii practice;
  • Introducere si aprofundare Hat Virtualization Disaster Recovery – Demo/Prezentare;
  • RHV Disaster Recovery Lab – exercitii practice.

(cu o pauza de 15 minute)

13:00 – 13:30 Sesiune Q&A
13.00 – Pranz

INREGISTRARE: alina.ovedenie@veracomp.ro


Seminarul va include o componenta tehnica, cu excercitii aplicate, ca atare participantii sunt rugati sa isi aduca laptop-ul.

DATA: 06 februarie 2019
ORA: incepand cu ora 09:30
Locatie: Hotel Hilton, Sala Vivaldi
Speaker:
Jacek Skórzyński, Senior Solution Architect, Red Hat

Locație eveniment

Hotel Hilton, sala Vivaldi
Strada Episcopiei 1-3
Bucuresti, 010292
Days
Hours
Minutes
Seconds