fbpx

Evenimente

NETWORK SECURITY PROFESSIONAL – NSE4

luni, 13 mai 2019 – vineri, 17 mai 2019

09:30 – 17:00

Provocarile de securitate cu care se confrunta companiile nu pot fi rezolvate prin abordari traditionale. Transformarea digitala creeaza o suprafața de atac nesfarsita, solutiile punctuale creeaza complexitate fara precedent, iar amenintarile devin din ce in ce mai sofisticate.

Participa la Fortinet Network Security Expert 4 (NSE) in luna mai pentru a fi la curent cu ultimele tehnologii si arme de aparare impotriva amenintarilor de securitate.

Fortinet Network Security Expert 4 (NSE) este un program de certificare adresat profesionalistilor IT, parteneri si utilizatori ai tehnologiei Fortinet, in urma caruia, participantii vor avea cunostintele necesare pentru gestionarea, monitorizarea si operarea device-urilor FortiGate pentru a putea indeplini politicile de securitate. In cadrul trainingului, va fi prezentat FortiOS 6.0, principalul sistem de operare de securitate.

Rezerva-ti acum locul si beneficiaza de early bird !

Pret de lista : 1,900.00 Euro cu voucher inclus

Trainer: Cosmin Adomnicai

Veracomp Europe este Centru Autorizat de Training Fortinet din 2018, punand la dispozitia partenerilor sai toata paleta de cursuri Fortinet la standarde internationale. Centrul de training Veracomp dispune de doi traineri certificati, oferind cursul fie la sediul sau din Bucuresti sau on-demand  la sediul partenerului.

Locație eveniment

Sediul VERACOMP
Str. Grigore Romniceanu nr. 20, sector 5
Bucuresti, 050576
Days
Hours
Minutes
Seconds