fbpx
Firewall de generatie viitoare (NGFW) 1

Firewall de generatie viitoare (NGFW) 3

RETELISTICA
BAZATA PE SECURITATE

Solicita mai multe informatii

Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Field is required!
Pentru ofertare avem nevoie de acordul Dvs.
Pentru participare avem nevoie de acordul Dvs.
Acest formular reprezinta acordul Dvs conform Regulamentului (UE) 679/2016 aplicabil din 25.05.2018. Prin completarea sa, va exprimati acordul ca VERACOMP EUROPE SRL. CUI RO 21711588, inregistrata la ONRC cu nr J40/2007 avand sediul in Str. Grigore Romniceanu 20, sector 5, Bucuresti, sa prelucreze datele dvs personale, comunicate catre aceasta prin intermediul acestui formular.

Va puteti retrage oricand doriti consimtamantul printr-un mesaj la adresa de e-mail office@veracomp.ro sau prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la Veracomp. Veracomp cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora.
Contacteaza-ne!

Firewall de generatie viitoare (NGFW)

Ce aduce in plus un firewall de generatie viitoare?

Echipamentele firewall de generatie urmatoare (next generation firewall, NGFW) filtreaza traficul de retea pentru a proteja organizatia de amenintarile externe. Dincolo de mentinerea caracteristicilor standard firewall, cum ar fi filtrarea pachetelor, suportul VPN, monitorizarea retelei si functiile de mapare IP, un echipament firewall de generatie viitoare are, in plus, functii de inspectie avansata, ceea ce ii va conferi o capacitate superioara de a identifica atacuri, malware si alte amenintari.

Firewall-urile de generatie urmatoare ofera organizatiilor un control superior al aplicatiilor, posibilitatea de a preveni intruziunile si o vizibilitate mai buna in retea.

Echipamente NGFW nu numai ca blocheaza programele malware, dar includ si solutii pentru actualizari viitoare, avand flexibilitatea de a evolua odata cu peisajul general, mentinand reteaua in siguranta pe masura ce noi amenintari apar.

CARACTERISTICI CHEIE

Inspectie completa

Inspectia completa bazata pe stare, protocol, port pentru a bloca sau permite traficul.

Vizibilitate end-to-end

FortiGate asigura vizibilitate pe toate palierele: marginal, in centrul de date sau cloud, indiferent de platforma: hardware, masini virtuale, cloud public etc.

Analitice si management centralizat

Analiticile, vizibilitatea si managementul se realizeaza dintr-un singur panou si acopera intreaga infrastructura.

Gartner pozitioneaza Fortinet ca Lider in Cadranul Magic dedicat solutiilor de tip firewall

18 producatori au fost supusi analizei independente realizate de Gartner la finalul anului trecut. Pentru detalii, consulta raportul complet.

Descarca raportul Gartner

AVANTAJE

 • Vizibilitate completa

  Elimina punctele negre necontrolate prin inspectia SSL a fluxurilor criptate, inclusiv TLS 1.3

 • Protectie impotriva amenintarilor

  Cel mai inalt nivel de securitate din industrie, cu protectie automatizata impotriva amenintarilor

 • Integrare cu Security Fabric

  Informatiile legate de securitatea cibernetica sunt partajate inteligent pe intreaga suprafata digitala de atac pentru o protectie automatizata si eficienta

 • Management centralizat

  O consola unica pentru management automatizat, orchestrare si analitice

 • O eficienta validata

  Permanentele actualizari de informatii despre amenintari sunt certificate independent si asigura o protectie robusta impotriva atacurilor cunoscute si necunoscute

Firewall de generatie viitoare

Solutiile firewall Fortinet de generatie viitoare sunt dotate cu unitatile de procesare a securitatii (SPU) si sunt bazate pe IA FortiGuard Labs, oferind un nivel superior de protectie impotriva amenintarilor. Performantele solutiilor Fortinet au pozitionat echipamentele NGFW ca lider in industrie, conducand la costuri, complexitate si riscuri scazute.

3 motive pentru care soluțiile firewall Fortinet sunt alegerea potrivita

Complexitate redusa

Solutiile Fortinet de generatie viitoare permit organizatiilor sa isi consolideze produsele punctuale obtinand o protectie la nivel global impotriva amenintarilor si un randament maxim al investitiei (ROI).

> Afla mai multe

Acces cloud criptat

Solutiile asigura vizibilitate in toate tipurile de trafic din cloud prin inspectia SSL (secure sockets layer). Politicile de control asigura o protectie completa impotriva amenintarilor din cloud.

> Afla mai multe

Lider in industrie

Gartner recunoaste solutiile Fortinet ca Lider pe segmentul tehnologiilor firewall. Consulta raportul complet si vei vedea unde se situeaza alte solutii competitoare in raport cu Fortinet.

> Descarca raportul Gartner

Utilizarea echipamentelor firewall de generatie viitoare

Principala preocupare a majoritatii companiilor moderne este de a reduce complexitatea prin consolidarea produselor si, implicit, de a reduce cheltuielile. In aceeasi masura, asigurarea accesului securizat la resursele care rezida in cloud privat sau public, este de importanta vitala.

Obtinerea unei vizibilitati granulare asupra echipamentelor, utilizatorilor, cu informatii de securitate partajate in timp real – sunt esentiale si garanteaza ca atacurile, atunci cand se produc, vor fi gestionate corespunzator.

 • Complexitate redusa
 • Acces cloud criptat
 • Vizibilitate si automatizare

Din consolidarea produselor si a serviciilor rezulta o  reducere a complexitatii. Protectia lider in industrie se combina cu serviciile FortiGuard Labs pentru ca organizatiile sa poata scadea costurile si sa obtina un randament superior al investitiei (ROI).

Inspectia tuturor tipurilor de trafic conduce la o vizibilitate completa si un mai bun control asupra politicilor.

Toate evenimentele de securitate si intreaga retea sunt mai vizibile, iar operatiunile se simplifica prin automatizarea proceselor.