fbpx
Categorii de echipamente Fortinet 1

Categorii de echipamente Fortinet 3

RETELISTICA
BAZATA PE SECURITATE

Solicita mai multe informatii

Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Field is required!
Pentru ofertare avem nevoie de acordul Dvs.
Pentru participare avem nevoie de acordul Dvs.
Acest formular reprezinta acordul Dvs conform Regulamentului (UE) 679/2016 aplicabil din 25.05.2018. Prin completarea sa, va exprimati acordul ca VERACOMP EUROPE SRL. CUI RO 21711588, inregistrata la ONRC cu nr J40/2007 avand sediul in Str. Grigore Romniceanu 20, sector 5, Bucuresti, sa prelucreze datele dvs personale, comunicate catre aceasta prin intermediul acestui formular.

Va puteti retrage oricand doriti consimtamantul printr-un mesaj la adresa de e-mail office@veracomp.ro sau prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la Veracomp. Veracomp cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora.
Contacteaza-ne!
 • Echipamente Entry-Level
 • Echipamente High-end
 • Echipamente Ultra High-end

Echipamente firewall FortiGate Entry-Level

Echipamentele firewall FortiGate entry-level sunt cele mai bune dispozitive din clasa lor care consolideaza capacitatile avansate de securitate si cele de retea  retea intr-o amprenta desktop compacta.

Aceste firewall-uri accesibile sunt proiectate special, cu procesoare de securitate sistem-pe-cip (SOC), pentru a proteja eficient filialele impotriva amenintarilor cu VPN IPsec si inspectie SSL la cel mai inalt nivel.

Gama FortiGate entry-level ofera:

 • Securitate validata de Laboratoarele NSS, Virus Bulletin si AV Comparative
 • Cel mai inalt nivel de protectie din industrie, VPN IPsec si performanta de inspectie SSL
 • Capacitati SD-WAN incorporate pentru a permite adoptarea cloud cu costuri redus
 • Gestionare centralizata cloud si instalare cu interventie minima (zero-touch deployment)
 • Securitate completa si avansata in forma compacta
Categorii de echipamente Fortinet 5 Seriile FortiGate 80 – 60 sunt echipamente firewall care asigura pana la 4 Gbps throughput, plus multiple porturi integrate 1 GE. Aceasta combinatie intre performanta, densitate a porturilor si caracteristici de securitate ofera o platforma ideala pentru intreprinderile mici si mijlocii, precum si pentru organizatii distribuite geografic.

Din aceasta serie: 80, 60

Categorii de echipamente Fortinet 7 Echipamentele FortiGate din seriile 50 – 30 asigura pana la 5 Gbps throughput plus multiple porturi integrate 1 GE. Combinatia de performanta, porturi si caracteristici recomanda aceste echipamente pentru locatiile de tip sucursala.

Din aceasta serie: 50, 40, 30

Echipamente firewall FortiGate High-Performance

Echipamentele firewall FortiGate de inalta performanta protejeaza reteaua si centrele de date impotriva amenintarilor avansate, oferind un raport excelent intre performanta si pret.

Procesorul este proiectat special pentru a oferi securitate si performanta fara compromisuri, cu inspectie SSL superioara si performanta echipamentului firewall de generatie viitoare pentru segmentele marginale, centrul de date si segmentele interne ale retelei.

Gama FortiGate high-end asigura:

 • Protectie de cea mai buna calitate testata de Laboratoarele NSS, Buletinul Virus si Comparative AV
 • Vizibilitate avansata si control granular al aplicatiilor, dispozitivelor si utilizatorilor
 • Servicii de securitate simplificate, usor de gestionat si stratificat
 • Rapoarte care pot determina aplicarea politicilor, intelegerea amenintarilor vizate si respectarea conformitatii
 • Interfete de retea flexibile de mare viteza pentru conectivitate sigura in viitor
 • Eficienta de securitate lider in industrie, cu functii IPS si SSL avansate
Categorii de echipamente Fortinet 9 Seria de echipamente firewall FortiGate 4000 este alimentata de cele mai recente inovatii NP7 care pot fi instalate in zonele de periferie, la nivel centru de date hibrid sau hyperscale, dar si la nivelul segmentelor interne. Seria FortiGate 4200F ofera un firewall ultra-rapid, de pana la 800 Gbps, performanta IPsec de 280 Gbps, conexiuni de pana la 400 M si conexiuni de 8M pe secunda. Seria FortiGate 4200F ofera, de asemenea, pana la 35Gbps Threat Protection si cea mai mare performanta de inspectie SSL din industrie, de 38 Gbps, intr-un echipament compact. Conectivitatea flexibila 10 GE, 25 GE, 40 GE si 100 GE ofera maximum de scalabilitate I/O.

Din aceasta serie: 4200F,4400F

Categorii de echipamente Fortinet 11 Seria FortiGate 3000 ofera capabilitati avansate de securitate de layer 7.  Datorita procesoarelor dedicate de securitate, echipamentele FortiGate din seria 3000 asigura performante de pana la 30Gbps Threat Protection si cea mai avansata inspectie SSL inspection cu performante de 34 Gbps intr-un echipament compact. Conectivitatea flexibila 10 GE, 40 GE and 100 GE ofera un maxim de scalabilitate I/O.

Din aceasta serie: 3900,3800,3700,3600,3400,3300,3200,3100,
3000

Categorii de echipamente Fortinet 13 Echipamentele FortiGate seria 2000 ofera utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de inovatiile procesorului de securitate si ofera securitate si performante fara compromisuri de pana la 5,4 Gbps Threat Protection, cu inspectie SSL superioara de pana la 9,4 Gbps, performanta unui firewall de generatie viitoare de 9 Gbps si latenta scazuta de numai 2 microsecunde pentru cazurile de utilizare edge.

Din aceasta serie: 2500,2200,2000

Categorii de echipamente Fortinet 15 Produsele FortiGate seria 1000 incorporeaza cele mai noi tehnologii de securitate, furnizeaza securitate fara compromis si o performanta de pana la 5 Gbps Threat Protection, un nivel superior al inspectiei SSL pana la 5.7 Gbps, performanta NGFW de 7 Gbps, si latenta scazuta de doar 3 microsecunde in cazul utilizarilor la periferia retelei.

Din aceasta serie: 1800,1500,1200,1100,1000,

Securitatea retelei Ultra High-Performance

Companiile moderne si-au transferat fluxurile de date, operatiunile si resursele in zona digitala. Zilnic se proceseaza volume enorme de trafic criptat si date bogate in continut, accentul punandu-se constant pe experientele optimizate ale utilizatorilor.
Suprafata de atac a luat noi forme. Atacurile cibernetice sunt semnificativ mai complexe decat oricand. Toate acestea impun masuri avansate de protectie, un nivel de securitate fara precedent, posibilitatea de a descoperi amenintarile inainte de a produce efecte.
Actualele echipamente firewall de generatie viitoare (NGFW) trebuie sa gestioneze in mod fiabil volumele mari de trafic de retea si cloud, sa ofere securitate avansata consolidata intr-o amprenta fizica cat mai mica si mai eficienta si sa se adapteze la noile cerinte de securitate, cum ar fi inspectia extinsa a traficului criptat pentru malware sofisticat, fara a afecta performanta .

Echipamentele firewall FortiGate Ultra High-Performance asigura:

 • Cel mai puternic firewall de generatie viitoare si cel mai bun throughput intr-un dispozitiv compact 3U
 • O noua arhitectura hardware proiectata pentru asigura scalabilitate si rezilienta
 • Load balancing pentru traficul de retea
 • Inspectia rapida a traficului criptat pentru malware
 • Interfete de retea de inalta densitate cu conectivitate 10G / 25G / 40G si 100G
 • Integrarea in Security Fabric
Categorii de echipamente Fortinet 9 Seria FortiGate 6000 este noua linie de echipamente firewall high-end de generatie viitoare de la Fortinet. Seria are doua modele diferite, create pentru a raspunde nevoilor diferite ale clientilor: 6300F and the 6500F. Seria 6000 asigura simplitate si flexibilitate la instalare. Solutiile includ firewall de generatie viitoare, inspectie SSL, protectie performanata impotriva amenintarilor, conectivitate si capacitate pentru a securiza cantitati vaste de trafic de retea.

Din aceasta serie: 6000