fbpx
FortiTester 1

FortiTester 3

RETELISTICA
BAZATA PE SECURITATE

Solicita mai multe informatii

Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Field is required!
Pentru ofertare avem nevoie de acordul Dvs.
Pentru participare avem nevoie de acordul Dvs.
Acest formular reprezinta acordul Dvs conform Regulamentului (UE) 679/2016 aplicabil din 25.05.2018. Prin completarea sa, va exprimati acordul ca VERACOMP EUROPE SRL. CUI RO 21711588, inregistrata la ONRC cu nr J40/2007 avand sediul in Str. Grigore Romniceanu 20, sector 5, Bucuresti, sa prelucreze datele dvs personale, comunicate catre aceasta prin intermediul acestui formular.

Va puteti retrage oricand doriti consimtamantul printr-un mesaj la adresa de e-mail office@veracomp.ro sau prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la Veracomp. Veracomp cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora.
Contacteaza-ne!

FortiTester – Testarea completa a dispozitivelor din retea

Asigurati performanta optima a retelei

Profitati la maximum de dispozitivele de retea si diagnosticati potentialele probleme cu teste complete de performanta. Aplicand o serie de teste puternice, dar usor de utilizat, care simuleaza o varietate de conditii tipice de trafic, FortiTester va va permite sa stabiliti standarde de performanta si sa efectuati audituri pentru a va asigura ca reteaua organizatiei le indeplineste cu succes. Solutia are capacitatea de a stoca rezultatele si raportele din testele anterioare pentru o comparatie usoara. Avand rezultatele testului, puteti lua masuri pentru a imbunatati performanta retelei.

Suita de testare completa a FortiTester include:

  • Test de reluare a atacului
  • Teste de conexiuni HTTP / HTTPS pe secunda
  • Test de solicitari HTTP / HTTPS pe secunda
  • Test de throughput TCP
  • Test de conexiuni concurente TCP
  • Test de trafic mixt

Testarea retelei cu FortiTester

Pentru mai multe detalii nu ezita sa consulti fisa tehnica.