fbpx
INSPECTIA SSL 1

INSPECTIA SSL 3

RETELISTICA
BAZATA PE SECURITATE

Solicita mai multe informatii

Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Field is required!
Pentru ofertare avem nevoie de acordul Dvs.
Pentru participare avem nevoie de acordul Dvs.
Acest formular reprezinta acordul Dvs conform Regulamentului (UE) 679/2016 aplicabil din 25.05.2018. Prin completarea sa, va exprimati acordul ca VERACOMP EUROPE SRL. CUI RO 21711588, inregistrata la ONRC cu nr J40/2007 avand sediul in Str. Grigore Romniceanu 20, sector 5, Bucuresti, sa prelucreze datele dvs personale, comunicate catre aceasta prin intermediul acestui formular.

Va puteti retrage oricand doriti consimtamantul printr-un mesaj la adresa de e-mail office@veracomp.ro sau prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la Veracomp. Veracomp cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora.
Contacteaza-ne!

Inspectia SSL elimina amenintarile ascunse

Echipamentele FortiGate, firewall de generatie viitoare, ofera cel mai inalt nivel de inspectie SSL din industrie pentru a proteja impotriva atacurilor care se ascund in fluxurile criptate si pentru a preveni astfel furtul de date si deteriorarea reputatiei marcii.

CARACTERISTICI CHEIE

Vizibilitate completa

Suporta cele mai recente standarde de criptare din industrie, inclusiv TLS 1.3 si Suite-B.

Protectie impotriva amenintarilor

Securitate NGFW de cea mai buna calitate (IPS, AV, URLF) sustinuta de serviciile FortiGuard pentru a oferi protectie impotriva oricui tip de atac cunoscut.

Performanta

SPU-urile Fortinet descarca operatiuni intense la nivel de procesoare si ofera cele mai bune performante de inspectie SSL si cel mai bun TCO din industrie (masurate prin evaluarea capacitatii de securitate)

In ce masura organizatiile au nevoie de inspectie SSL?

Adoptarea sistemelor multi-cloud pentru a putea migra si utiliza numarul tot mai mare de aplicatii a generat extinderea suprafetei de atac si dezvoltarea fluxului de trafic criptat. Conform informatiilor provenite de la utilizatorii de solutii Fortinet, aproximativ 90% din trafic este in prezent criptat.

In ciuda volumului urias de trafic criptat, unele organizatii se tem ca inspectarea fluxurilor criptate si desfasurarea inspectiei SSL ar putea colapsa solutiile de securitate. Cu toate acestea, nerespectarea fluxurilor de trafic criptate pot genera asa-numitele blind spots (puncte nedetectabile) care impiedica capacitatea unei organizatii de a face diferenta intre traficul legitim si cel nelegitim. Fara a avea implementat un control granular al aplicatiilor, controlul si monitorizarea zonelor mai putin accesibile din retea devin misiuni imposibile.

Continuitatea de business cu solutiile FortiGate

In conditiile in care 60% din traficul criptat este posibil purtator de malware, performanta inspectiei SSL devine critica in misiunea generala de a asigura securitatea retelei.

Echipamentele firewall de generatie viitoare FortiGate (NGFW) furnizeaza cel mai inalt nivel de performanta a inspectiei SSL din industrie, dupa cum sunt o valideaza analistii si evaluatorii independenti terti. Odata ce traficul este decriptat, FortiGate NGFW il inspecteaza pentru a detecta eventuale malware, toate amenintarile fiind identificate si blocate automat.

BENEFICII

Gestionarea riscurilor

Vizibilitatea completa face posibila detectarea si blocarea amenintarilor ce s-ar putea ascunde in fluxurile criptate, evitandu-se intreruperea serviciilor.

Protejarea reputatiei

Eliminarea evenimentelor de exfiltrare de date creste nivelul de incredere al clientilor si previne situatiile nedorite ce ar putea afecta reputatia brandului.

Cel mai bun TCO

Solutiile firewall de generatie viitoare FortiGate asigura cel mai scazut TCO (cost total al proprietatii) din industrie, prin utilizarea mai eficienta a resurselor si a activelor IT.

Inspectia SSL

Solutiile Fortinet NGFW permit o abordare a retelei pornind de la securitate, pentru a obtine o vizibilitate deplina pe intreaga suprafata de atac si pentru a juca un rol critic in protejarea datelor organizationale si ale clientilor.

Echipamente firewall de generatie viitoare FortiGate accepta cele mai recente tehnologii si standarde TLS1.3 si ofera cea mai inalta performanta de inspectie SSL din industrie pentru a elimina orice blind spot din retea su pentru a permite o vizibilitatea deplina a continutului si a fluxurilor criptate din retea.

Produse din aceasta categorie

product-tile-fortigate3400-3600

Next-Generation Firewalls

Solicita un test
sd-fortigate

Fortinet Secure SD-WAN

Solicita un test
product-demo-fortianalyzer

FortiManager

Solicita un test
icon-bundle-tile-icon

FortiGuard Security Services

Solicita un test