fbpx
IPS 1

IPS 3

RETELISTICA
BAZATA PE SECURITATE

Solicita mai multe informatii

Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Field is required!
Pentru ofertare avem nevoie de acordul Dvs.
Pentru participare avem nevoie de acordul Dvs.
Acest formular reprezinta acordul Dvs conform Regulamentului (UE) 679/2016 aplicabil din 25.05.2018. Prin completarea sa, va exprimati acordul ca VERACOMP EUROPE SRL. CUI RO 21711588, inregistrata la ONRC cu nr J40/2007 avand sediul in Str. Grigore Romniceanu 20, sector 5, Bucuresti, sa prelucreze datele dvs personale, comunicate catre aceasta prin intermediul acestui formular.

Va puteti retrage oricand doriti consimtamantul printr-un mesaj la adresa de e-mail office@veracomp.ro sau prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la Veracomp. Veracomp cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora.
Contacteaza-ne!

IPS – Prevenirea intruziunilor: o componenta critica a securitatii

Sistemele de preventie a intruziunilor (IPS) stau la baza securitatii pentru centrele de date si dar si pentru companiilor in care securitatea este o prioritate. Selectarea unei solutii IPS potrivite pentru un caz de utilizare specific sau pentru o anumita locatie necesita o analiza atenta, de la capacitatea acesteia de a se scala, performanta, abilitatea de a incorpora inteligent informatie legata de amenintari, si pana la capacitatea de a proteja date si aplicatii – atat in ​​cloud public, cat si in cloud privat. Alegerea corecta a unei solutii IPS ar trebui tina cont nu doar de potrivirea sirurilor si de oferirea unor seturi sofisticate de semnatura si a unor motoare complexe de inspectie care identifice si sa blocheze vulnerabilitatile cunoscute. O solutie IPS trebuie sa poata, de asemenea, sa identifice si amenintarile necunoscute, dar si cele de tip zero-day.

In ce consta IPS?

Evolutia infrastructurilor de retea a dus la extinderea suprafetei de atac pentru amenintari cunoscute, necunoscute si zero-day. FortiGate IPS ofera performante consistente, validate de industrie, cu o eficacitate ridicata in mentinerea securitatii. FortiGate IPS include mai multe motoare de inspectie, fluxuri de informatii despre amenintari si capacitati avansate de gestionare a amenintarilor pentru a se apara impotriva tuturor tipurilor de atac. FortiGate IPS este disponibil ca parte a platformei FortiGate pentru infrastructuri hibride, cu capacitati analitice avansate si fluxuri ale politicilor asigurate prin FortiAnalyzer. FortiGate IPS ofera performante IPS la cel mai inalt nivel, datorita arhitecturii sale unice si a capacitatilor superioare de procesare inteligenta a amenintarilor prin Laboratoarele FortiGuard.

FortiGate IPS

Un sistem de prevenire a intruziunilor (IPS) reprezinta o componenta critica a principalelor capacitati de securitate a oricarei retele. Rolul ei este de a oferi protectie impotriva amenintarilor cunoscute si a atacurilor zero-day, inclusiv impotriva malware sau a altor vulnerabilitati derivate.

Fortinet asigura tehnologie IPS prin platforma FortiGate, validata si recunoscuta de industrie. Procesoarele de securitate FortiGate ofera o performanta fara egal, in timp ce FortiGuard Labs asigura cele mai bune informatii si inteligenta referitoare la amenintarile existente. O componenta cheie din Fortinet Security Fabric, FortiGate IPS asigura intreaga infrastructura end-to-end fara nici un compromis in ceea ce priveste performanta.

FortiGate furnizeaza o solutie IPS eficienta, scalabila si flexibila.

Principalele caracteristici

 • Inteligenta de top
 • Hardware puternic
 • Administrare centralizata

Miliarde de evenimente inregistrate in intreaga lume in mediile de productie sunt analizate in laboratoarele FortiGuard. Pe baza lor, FortiGuard Labs ofera informatii complete legate de amenintarile de securitate, in timp real. In plus, FortiGate IPS ofera cea mai bine cotata performanta de calcul la nivelul proceselor de securitate, datorita lipsei de incarcare la nivel de CPU.

FortiGate IPS utilizeaza procesoare dedicate, special proiectate pentru securitate. Aceste procesoare au functii avansate de securitate care utilizeaza resurse cum ar fi decriptarea SSL / TLS (inclusiv TLS1.3), IPS si antivirus, astfel incat CPU sa poata efectua alte sarcini importante. In aceste conditii FortiGate poate furniza o inspectie rapida a traficului in timp real pentru identificarea aplicatiilor, fara nici un compromis in ceea ce priveste experienta pozitiva a utilizatorului.

Gestionarea si vizibilitatea centralizata, cu maximum de transparenta, reduce complexitatea proceselor de administrare si faciliteaza accesul la o consola unificata Security Fabric. Toate politicile legate echipamentele firewall de generatie viitoare, IPS, cloud, segmentare si alte cazuri de utilizare, pot fi astel gestionate centralizat. Schimbarile pot fi mai usor gestionate si controlate dintr-o singura consola, utilizand sabloane si conectori predefiniti.

AVANTAJE

 • Inteligenta de top

  Protectie completa impotriva amenintarilor cunoscute, amenintarilor si a atacurilor tintite.

 • Patching virtual

  Protectia intregii retele impotriva unor posibile vulnerabilitati

 • Aprecierea specialistilor

  Validarea performantei si a eficientei securitatii din partea autoritatilor independente

 • Performanta sporita

  Tehnologia inovativa cu procesorul proiectat pentru securitate asigura un throughput de retea super-performant si o inspectie profunda a securitatii

 • Protectie avansata impotriva amenintarilor

  Solutia se integreaza perfect – echipament sau serviciu cloud – cu solutii de top de sandboxing.

 • Integrarea cu Security Fabric

  Integrarea si automatizarea cu intregul portofoliu Fortinet intr-un ecosistem colaborativ

 • Identificarea traficului criptat

  Suporta cele mai recente standarde si tehnici de cifrare, la un nivel de performanta fara egal

Produse din aceasta categorie

Firewall-FortiGate_

Firewall FortiGate

Solicita un test
FortiSandbox

FortiSandbox

Solicita un test
fabric

Fabric Management Center

Solicita un test
FortiGate-vm

FortiGate -VM

Solicita un test