fbpx
Fabric Management Center 1

Fabric Management Center 3

RETELISTICA
BAZATA PE SECURITATE

Solicita mai multe informatii

Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Field is required!
Pentru ofertare avem nevoie de acordul Dvs.
Pentru participare avem nevoie de acordul Dvs.
Acest formular reprezinta acordul Dvs conform Regulamentului (UE) 679/2016 aplicabil din 25.05.2018. Prin completarea sa, va exprimati acordul ca VERACOMP EUROPE SRL. CUI RO 21711588, inregistrata la ONRC cu nr J40/2007 avand sediul in Str. Grigore Romniceanu 20, sector 5, Bucuresti, sa prelucreze datele dvs personale, comunicate catre aceasta prin intermediul acestui formular.

Va puteti retrage oricand doriti consimtamantul printr-un mesaj la adresa de e-mail office@veracomp.ro sau prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la Veracomp. Veracomp cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora.
Contacteaza-ne!

Fabric Management Center

Complexitate redusa a operatiunilor prin consola unica de management

Afluxul de noi tehnologii introduse odata cu transformarea digitala a creat medii de retea complexe, vulnerabile, greu de securizat cu instrumentele traditionale de securitate cibernetica. In timp ce atacurile cibernetice malitioase raman o problema serioasa, un procent mare de incalcari de securitate provin din surse benigne si pot fi prevenite. Mai mult de 75% din disfunctionalitatile din retea si problemele de performanta sunt rezultatul unei erori de tip configurare gresita.

Infrastructurile tot mai complexe si fragmentate sunt, de asemenea, tinte principale pentru atacurile cibernetice. Cand mai multe tipuri de produse de securitate, fiecare cu o functie anume, sunt instalate, multe organizatii considera ca opereaza in silozuri. Aceasta politica de izolare face ca echipa de specialisti responsabili cu operatiunile din retea sa nu aiba o perspectiva clara, completa si consecventa asupra a ceea ce se intampla in infrastructura.

O strategie de securitate a retelei in care operatiunile de retea bazate pe automatizare sunt puse ca prioritate poate conduce la reducerea uneia dintre principalele cauze ale riscurilor cibernetice si a timpilor de nefunctionare – erori umane si configurari gresite. Ca parte cheie a Security Fabric oferite de Fortinet, Fabric Management Center simplifica operatiunile de retea, rezolvand cu succes aceasta provocare elementara.

 • Instalare simplificata

  Provizionarea automatizata a sucursalelor reduce costurile si complexitatea punerii unei locatii online.

 • Management centralizat

  Vizibilitatea si administrarea dintr-un singur punct, cu maxim de transparenta, reduce complexitatea si pune in valoare utilizarea consolei unificate Security Fabric.

 • Complianta

  Managementul conformitatii este, de obicei, un proces manual si ineficient, care implica mai multe echipe si care consuma mult timp.

 • Analitice furnizate de Security Fabric

  Detectarea amenintarilor bazate pe date analitice permite identificarea si rezolvarea amenintarilor, in functie de gradul de risc pe care il prezinta.

 • Automatizarea retelei

  Automatizarile si integrarile in fluxurile de lucru sunt esentiale pentru a reduce timpul de detectare si raspuns la amenintari sau anomalii operationale.

Produse din aceasta categorie

fmc1

Central Management

Solicita un test
fmc12png

nalytics, Reporting & Response

Solicita un test
fmc3

Indicators of Compromise Service (IOC)

Solicita un test
fmc4

Security Rating Service

Solicita un test
fmc5

Management & Analytics

Solicita un test