fbpx
Management centralizat 1

Management centralizat 3

RETELISTICA
BAZATA PE SECURITATE

Solicita mai multe informatii

Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Field is required!
Pentru ofertare avem nevoie de acordul Dvs.
Pentru participare avem nevoie de acordul Dvs.
Acest formular reprezinta acordul Dvs conform Regulamentului (UE) 679/2016 aplicabil din 25.05.2018. Prin completarea sa, va exprimati acordul ca VERACOMP EUROPE SRL. CUI RO 21711588, inregistrata la ONRC cu nr J40/2007 avand sediul in Str. Grigore Romniceanu 20, sector 5, Bucuresti, sa prelucreze datele dvs personale, comunicate catre aceasta prin intermediul acestui formular.

Va puteti retrage oricand doriti consimtamantul printr-un mesaj la adresa de e-mail office@veracomp.ro sau prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la Veracomp. Veracomp cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora.
Contacteaza-ne!

FortiManager – Managementul automatizat al retelei

Prezentare generala

Afluxul de tehnologii asumate odata cu transformarea digitala (DX) a facut ca securitatea retelelor sa devina tot mai complexa, iar retelele sa isi creasca vulnerabilitatea. Atacurile cibernetice raman o problema serioasa, iar un studiu recent realizat de Ponemon arata ca mai mult de jumatate din toate incalcarile de securitate inregistrate anul trecut au provenit din surse benigne care ar fi putut fi prevenite.

In aceste conditii, o strategie de securitate care prioritizeaza operatiunile de retea bazate pe automatizare poate fi extrem de utila. Parte a Fortinet Security Fabric, FortiManager permite ca operatiunile din retea sa fie administrate centralizat, respectandu-se conformitatea cu cele mai bune practici, iar fluxurile de lucru sa fie automatizate pentru a oferi o protectie superioara impotriva breselor de securitate.

CARACTERISTICI SI BENEFICII

Management centralizat

Ofera un set bogat de instrumente pentru o gestionare centralizata a peste 100.000 de dispozitive de tip firewall, switch-uri si access point-uri, de pe o singură consola

Inalta disponibilitate la nivel enterprise

Back-up-ul automat al bazei FortiManager, pana la 5 noduri intr-un cluster, care poate fi dispersat geographic pentru recuperarea din dezastre.

Monitorizare si provizionare securizata la nivel de SD-WAN

Provizionare si monitorizare a Secure SD-WAN dintr-o singura consola pentru toate sucursalele sau campusurile

Automatizarea securitatii

Reduce complexitatea si costurile prin automatizare utilizand REST API, scripturi, conectori etc.

Integrari predefinite, enterprise-ready

Ofera integrare la cheie, fara costuri suplimentare, pentru produsele partenere de incredere precum Splunk, IBM QRadar, ServiceNow, Tufin si AlgoSec.

Administrarea domeniilor si a celor inchiriate

Separa datele clientului si administreaza domeniile folosind ADOM-urile in asa fel incat acestea sa fie conforme si eficiente din punct de vedere operational.

Gestionarea automata si vizibilitate sporita prin utilizarea unui unic panou de comanda

Ponemon a realizat recent cu un studiu, in care a intervievat peste 2.200 de profesionisti, ajungand la concluzia ca 52% din cauzele fundamentale ale unei incalcari de securitate sunt rezultatul fie al unei erori umane, fie al unor erori ale sistemului. In acest videoclip, aflati despre cele 3 cazuri de utilizare oferite de FortiManager, care ajuta la solutionarea principalelor cauze principale ale incalcarilor de securitate.