fbpx
SD-WAN securizat 1

SD-WAN securizat 3

RETELISTICA
BAZATA PE SECURITATE

Solicita mai multe informatii

Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Field is required!
Pentru ofertare avem nevoie de acordul Dvs.
Pentru participare avem nevoie de acordul Dvs.
Acest formular reprezinta acordul Dvs conform Regulamentului (UE) 679/2016 aplicabil din 25.05.2018. Prin completarea sa, va exprimati acordul ca VERACOMP EUROPE SRL. CUI RO 21711588, inregistrata la ONRC cu nr J40/2007 avand sediul in Str. Grigore Romniceanu 20, sector 5, Bucuresti, sa prelucreze datele dvs personale, comunicate catre aceasta prin intermediul acestui formular.

Va puteti retrage oricand doriti consimtamantul printr-un mesaj la adresa de e-mail office@veracomp.ro sau prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la Veracomp. Veracomp cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora.
Contacteaza-ne!

SD-WAN securizat

In ce consta Secure SD-WAN?

Pe masura ce utilizarea aplicatiilor si a instrumentelor critice pentru afaceri continua sa creasca, organizatiile distribuite in mai multe locatii aflate la distanta opteaza sa treaca de la WAN catre SD-WAN.

SD-WAN este o arhitectura de retea definita prin software care permite inovatii digitale. Solutiile SD-WAN transforma capacitatile unei organizatii la nivel de aplicatie de mare viteza, folosind WAN-ul organizatiei, precum si conectivitatea multi-cloud si asigura performante WAN Edge la nivel de sucursala.

SD-WAN ofera posibilitatea de a selecta in mod dinamic intre MPLS, 4G / 5G sau banda larga – asigurand accesa rapid si usor la aplicatiile cloud critice pentru afaceri. Dar solutiile SD-WAN nu ofera securitate incorporata, care este esentiala pentru accesul direct la internet. Ca atare un SD-WAN securizat va permite organizatiilor sa activeze functiile firewall de generatie urmatoare odata cu solutia SD-WAN, intr-o oferta simplificata.

Secure SD WAN

Solutiile Fortinet dedicate pentru securitatea SD-WAN furnizeaza performanta aplicatiilor de mare viteza, reducand totodata costurile. Este singura solutie din piata care, pentru o protectie avansata impotriva amenintarilor, vine cu securitate firewall (NGFW) de generatie viitoare incorporata.

3 motive pentru care soluțiile SD-WAN de la Fortinet sunt alegerea potrivita:

WAN marginal care tine cont de aplicatii

Gestioneaza volumele mari de aplicatii critice pentru afaceri, fara a afecta performanta. Securitatea incorporata permite accesul direct la internet pentru eficienta operatiunilor de afaceri.

Reduce costurile operationale (OpEx)

Trecerea de la o solutie costisitoare MPLS la broadband nu doar scade drastic OpEx, dar ofera o calitate superioara a experientei pentru aplicatiile audio-video.

Challenger in industrie

Solutiile Fortinet pentru SD-WAN securizat se incadreaza la categoria Challenger conform analistilor Gartner, obtinand punctaj maxim pentru abilitatea de a executa. Consulta raportul complet pentru a afla totul despre piata solutiilor SD-WAN.

> Descarca raportul Gartner


Solutii Fortinet Secure SD-WAN

 • Unica solutie din piata ASIC Accelerated Secure SD-WAN
 • Identifica peste 5000 de aplicatii prin SSL Inspection
 • Experienta superioara a utilizatorului
 • Faciliteaza adoptatia SaaS
 • Simplifica operatiunile cu SD-WAN Orchestrator

Cum functioneaza SD-WAN

O solutie SD-WAN conecteaza utilizatorii la orice aplicatie, oriunde s-ar afla aceasta – de la centrul de date pana la cloud. SD-WAN determina in mod inteligent ce cale indeplineste cel mai bine nevoile ideale de performanta pentru o anumita aplicatie. Apoi directioneaza traficul catre calea WAN ideala, in timp ce arhitecturile WAN traditionale au capacitatea de a directiona toate aplicatiile prin MPLS. Mai jos sunt cateva caracteristici care definesc modul in care functioneaza o solutie SD-WAN si cum a evoluat aceasta fata de o infrastructura WAN:

 • Corelarea cu aplicatiile
 • Selectare dinamica
 • Instalarea zero-touch

Cu solutiile WAN traditionale, organizatiile au o experienta mai putin ideala si pot intampina dificultati in furnizarea latimii de banda de inalta performanta necesare pentru aplicatii critice. Dat fiind ca arhitecturile WAN traditionale se bazeaza pe rutare de pachete, acestea nu au o vizibilitate profunda asupra aplicatiei. Solutiile SD-WAN, in schimb, identifica in mod inteligent aplicatiile inca de la primul pachet de trafic de date. Specialistii IT castiga vizibilitatea de care au nevoie asupra aplicatiilor care sunt cele mai utilizate la nivel de organizatie, ceea ce ii ajuta sa ia decizii si stabileasca politici mai eficiente, plecand de informatii complete.

Solutiile SD-WAN permit selectarea dinamica a caii pentru traficul realizat: fie o conexiune MPLS, o conexiune in banda larga sau LTE. Solutia SD-WAN poate identifica in mod inteligent aplicatiile si poate determina cea mai buna cale pe care ar trebui sa o ia pentru un maxim de functionalitate. Mai mult, avand capacitati de auto-vindecare, ruteaza automat traficul catre urmatoarea cea mai buna legatura disponibila, in cazul in care principala legatura se intrerupe. Nu numai ca aceasta capacitate automata reduce complexitatea administrarii retelei, dar ofera o experienta imbunatatita a utilizatorului si imbunatateste performanta aplicatiilor.

Solutiile SD-WAN ofera control si separarea planurilor de date pentru a asigura orchestrare si management centralizat. Cu SD-WAN implementarile se executa mai rapid, avand capacitati de aprovizionare zero-touch si in acelasi de scalare. In plus, solutia furnizeaza o consola de administrare unificata – atat pentru operatiuni ce tin de indrafstructura de, cat si pentru cele de securitate – ceea ce simplifica substantial operatiunile din WAN Edge.

AVANTAJE

 • Securitate completa

  Capabilitatile de securitate si cele de retelistica sunt integrate intr-un singur echipament

 • Performanta imbunatatita a aplicatiilor multi-cloud

  Organizatiile pot accesa toate aplicatiile critice din cloud

 • Analitice si coordonare

  Cu SD-WAN Orchestrator Fortinet simplifica operatiunile, fluxurile devin intuitive si analitice sunt colectate din intreaga retea

 • Costuri totale reduse

  Cu FortiGate Secure SD-WAN se obtine o reducere de pana la 50% a TCO fata de arhitecturi in care se utilizeaza separat echipamente pentru securitate si echipamente pentru networking


Analistii Gartner au evaluat solutiile dedicate infrastructurii WAN Edge

Solutiile Fortinet pentru SD-WAN securizat se incadreaza la categoria Challenger conform analistilor Gartner, obtinand punctaj maxim pentru abilitatea de a executa. Consulta raportul complet pentru a afla totul despre piata solutiilor SD-WAN.

> Descarca raportul Gartner

Secure SD-WAN sau MPLS: care sunt diferentele?

Secure SD-WAN MPLS
Securitate Daca nu este deja incorporata, securitatea se poate adauga ca optiune Traficul de internet este readus in centrul de date
Vizibilitate O mai buna vizibilitate a aplicatiilor Rutarea pe pachete limiteaza vizibilitatea
Performanta Permite MPLS, broadband, LTE pentru viteze mari MPLS are limitari de performanta
Scalabilitate Capacitatea poate fi cu usurinta crescuta in functie de nevoi odata cu latimea de banda Proces anevoios care, in general, se intinde pe mai multe luni
Cost Serviciile integrate reduc semnificativ costurile totale de exploatare (TCO) Costisitor de realizat si intretinut

Complaniile listate in Fortune 500 au reusit sa isi reduca cu pana la 65% costurile folosind solutiile Fortinet Secure SD-WAN. Afla cum a fost posibil acest lucru!