fbpx
VPN 1

VPN 3

RETELISTICA
BAZATA PE SECURITATE

Solicita mai multe informatii

Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Field is required!
Pentru ofertare avem nevoie de acordul Dvs.
Pentru participare avem nevoie de acordul Dvs.
Acest formular reprezinta acordul Dvs conform Regulamentului (UE) 679/2016 aplicabil din 25.05.2018. Prin completarea sa, va exprimati acordul ca VERACOMP EUROPE SRL. CUI RO 21711588, inregistrata la ONRC cu nr J40/2007 avand sediul in Str. Grigore Romniceanu 20, sector 5, Bucuresti, sa prelucreze datele dvs personale, comunicate catre aceasta prin intermediul acestui formular.

Va puteti retrage oricand doriti consimtamantul printr-un mesaj la adresa de e-mail office@veracomp.ro sau prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la Veracomp. Veracomp cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora.
Contacteaza-ne!

FortiGate IPsec / SSL VPN

Modul in care organizatiile isi desfasoara activitatea se transforma permanent. Adoptarea platformelor multi-cloud are rolul a pune datele si aplicatiile in centrul inovatiilor de business, oferind o disponibilitate mai mare. Dar aceasta noua infrastructura are ca rezultat neintentionat o amprenta digitala extinsa si expune datele unor potentiale situatii de incalcari de securitate.

Securitatea a aparut ca unul dintre principalele obstacole in calea adoptarii multi-cloud care necesita deplasarea datelor, a aplicatiilor si a serviciilor de la centrele de date locale catre cloud. Prin urmare, mediile distribuite trebuie sa asigure necesarul de consum din locuri cum ar fi campusurile, sucursalele si dispozitivele mobile inteligente nou aparute, in concordanta cu politicile de securitate a accesului stabilite la nivel de organizatie sau prin cadrul legislativ.

Accelerarea tranzitiei catre cloud necesita o noua abordare inovatoare. Retelistica bazata pe securitate permite companiilor si organizatiilor sa proiecteze retele capabile sa furnizeze securitate completa, perfect integrata, pregatite pentru o conectare multi-cloud si capabila sa sustine o strategie de tip cloud-first.

Mentinerea unei politici de securitate coerente si a unui control corespunzator al accesului pentru toti utilizatorii, aplicatiile si dispozitivele unei organizatii, indiferent de locatia lor, este esentiala intr-un mediu multi-cloud.

Caracteristici si avantaje

Criptare asistata hardware

Previne bresele de securitate si mentine datele in siguranta.

Securitate scalabila

Securitate scalabila perfect integrata cu functiile de rutare.

Securitate completa a datelor comunicate

Protectie pe toate palierele de comunicare: Application to Application, User to Users, User to Machine, Machine to Machine.

Diverse VPN-uri

Diversele VPN-uri bazate pe IPsec sau SSL asigura optiuni flexibile de securizare a retelei.

Integrarea cu Security Fabric

Informatiile FortiTelemetry sunt partajate prin tunele site-to-site, cu un nivel corespunzator de confidentialitate.

Management unificat

anoul unificat, simplificat, usor de gestionat, administreaza echipamentele firewall de generatie viitoare, VPN-urile si operatiunile de rutare.

Vezi toate modelele VPN