fbpx

Retail

Avansul tehnologic aduce o multitudine de beneficii sectorului retail. Magazinul modern inseamna si tehnologie (puncte de vanzare wireless (POS), Wi-Fi clienti, analize de prezenta pe baza de locatie). Tehnologia permite sectorului retail sa isi creasca nivelul de competitivitate in contextual unei piete tot mai exigente.

Fortinet ofera solutii dedicate sectorului retail plecand de la un set de necesitati tipice identificate: solutia end-to-end Fortinet rezolva nevoile de conectare intre mai multe locatii distribuite geographic, dar si  cele de securitate rezultand o retea securizata si o protectie avansata impotriva celor mai recent  amenintari.

Cu Fortinet locatiile distribuite sunt acum conectate si complet securizate!

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta pe adresa: fortinet@veracomp.ro.

Doriti mai multe informatii despre solutii
La cerere, va putem trimite informatii suplimentare despre aceasta solutie. Pentru a obtine informatii suplimentare, va rugam, completati formularul de contact

Contactati-ne

  • As dori sa aflu mai multe informatii si sunt interesat de?


Adresa firma
Persoana de contact

Acest formular reprezinta acordul Dvs conform Regulamentului (UE) 679/2016 aplicabil din 25.05.2018. Prin completarea sa, va exprimati acordul ca VERACOMP EUROPE SRL. CUI RO 21711588, inregistrata la ONRC cu nr J40/2007 avand sediul in Str. Grigore Romniceanu 20, sector 5, Bucuresti, sa prelucreze datele dvs personale, comunicate catre aceasta prin intermediul acestui formular.

Va puteti retrage oricand doriti consimtamantul printr-un mesaj la adresa de e-mail office@veracomp.ro sau prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la Veracomp. Veracomp cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora."

Politica de confidentialitate