fbpx

MOBILE WORKING SOLUTIONS

remote productivity.
secure productivity.
business continuity.

BUSINESS CONTINUITY

Implementarea unui plan de continuitate a businessului este esential pentru orice campanie pentru a-si mentine operatiunile. Si orice companie care isi dezvolta un plan de continuitate ar trebui sa aiba in vedere ca nu poate fi capabila sa-si desfasoare operatiunile la birou. Iar criza generata de COVID-19 a dus la sistarea activitatii on-site in multe companii.

Daca nu au facut-o deja, astazi companiile trebuie sa isi revizuiasca planurile de recupare din dezastre. Acest efort va ajuta organizatiile sa stabileasca daca pot sustine un numar mai mare de angajati la distanta, sa obtina un plus de vizibilitate pe lantul de aprovizionare si sa evalueze efectele pe termen scurt si lung ale unei pandemii asupra industriei tehnologice.

REMOTE ACCESS – NOUL MODU DE LUCRU IN ROMANIA INCEPAND CU MARTIE 2020

Potrivit Agerpress, in Romania aproximativ 500,000 de angajati vor lucra in urmatoarele doua luni de acasa.

SOLUTIE INTEGRATA DE REMOTE ACCESS

Capacitatea sprijinirii angajatilor care lucreaza de la distanta este esentiala pentru asigurarea continuitatii si securitatii. Fortinet ofera o solutie integrata pentru a sprijini telemunca. Firewall-urile FortiGate de noua generatie (NGFW) au incorporat suport pentru retelele private virtuale IPsec (VPN), care permit lucratorilor la distanta sa se conecteze in siguranta la reteaua companiei. Cu protectie finala, asigurata de catre FortiClient si autentificarea cu mai multi factori (MFA) cu FortiAuthenticator, organizatiile pot sustine in mod sigur munca de la distanta și pot mentine continuitatea afacerii.

Vestea buna este ca utilizatorii de FortiGate au deja VPN de inalta performanta incorporat in solutii.

VPN incorporat

Clientii dumneavoastra sunt la curent cu tehnologia de care dispun? Spuneti-le cum o pot folosi pentru a-si extinde capacitatea de acces de la distanta și pentru a-si mentine activitatea in miscare atunci cand angajatii lor trebuie sa lucreze de la distanta fara nici un cost. Sau cu investitii minime atunci cand se doreste extinderea solutiei.

FortiClient si VPN

Acest ghid arata optiunile de utilizare a serviciilor VPN pe un FortiGate cu FortiClient. Acopera atat versiunea gratuita a FortiClient, cat și – acolo unde este necesar un management centralizat – FortiClient EMS. Ghidul include indicatoare si link-uri pentru a downloada FortiClient sau FortiClient EMS.

Accesati Ghid FortiClient and VPN services

De aici puteti descarca FortiClient gratuit

Download FortiClient
Security Fabric Agent trial site

Teleworker Hands on Fast Track