fbpx

Extreme Networks

Customer-driven Networking

Extreme Networks este producator de top de solutii de networking, care se adreseaza unei game largi de clienti cu o infrastructura cu fir, dar si wireless. De la companii de tip corporatii precum producatori, comercianti, institutii financiare, utilitati si centre de sanatate, la universitati mari, pana la guverne federale si locale din intreaga lume.

Extreme Networks ofera o gama completa de servicii profesionale, incluzand design al retelelor, vizibilitate sporita in fluxuri si aplicatii, testare voce si securitate, kit de implementare precum si asistenta tehnica 24 x7.

Din 1996, Extreme a impins barierele tehnologiei de tranfer de date, condusi de viziunea de a o face mai simpla si mai rapida si in acelasi timp mai agila si mai sigura. Scopul suprem a fost insa intotdeauna sa-si ajute clientii sa se conecteze dincolo de retea. Astazi, mottoul Extreme este Customer-driven Networking.

Extreme Networks 1

Extreme Networks 3

Solutiile si tehnologiile Extreme:

Infrastructura

 • Switching
  Switching pentru toate tipurile de retele de date (end-to-end)
 • Routing
  Interconectare adaptativa intre centrele de date si filiale
 • Wireless
  Conexiuni fara fir WiFi 6

Aplicatii

 • Administrare & Automatizare
  Simplificati exploatarea retelei de la centrul de date la utilizator
 • Analytics & Vizibilitate
  Acces la noi functionalitati IT, informatii specifice domeniului si „intelligence”
 • Securitate & Controlul accesului
  Controlati facil accesul angajatilor, invitatilor, dispozitivelor BYOD si IoT

Tehnologii Extreme Networks

 • Solutii de lucru de la distanta
 • Cloud Driven Networking – a 4-a generatie in administrarea retelei
 • Securitatea retelei
 • Machine Learning si AI
 • Campus Fabric – desing diferit al retelei pe baza SPB
 • Data Center Fabric – Flexibil, automat, sigur
 • Internet of Things – solutii de conectare simpla si sigura
 • WiFi 6

De ce Extreme Networks?

ExtremeCloud™ IQ

Noul concept de cloud management

Eficientizeaza operatiunile in reteaua wireles si prin cablu, oferind informatii noi IT si de business din retea prin intermediul machine learning

Extreme Networks 5

ExtremeCloudIQ
SOLUTIE CLOUD END-TO-END DE GENERATIE A PATRA

Recent, Extreme Networks a achizitionat Aerohive Networks, un pionier in solutii de networking administrate in cloud. Acest parteneriat ofera clientilor mai multe optiuni pentru tehnologia wired si wirelesss cloud si on-premises. Imbinarea tehnologiilor Extreme-Aerohive Networks a dat nastere solutiei ExtremeCloudIQ.

ExtremeCloudIQ, evolutia a ceea ce inainte era Hive Manager:

 • Gestioneaza, automatizeaza si capteaza informatii din diferite tehnologii si produse din retea
 • Simplifica sarcini extrem de complexe, identifica diferitele locatii in cateva minute si ofera niveluri fara precedent de gestionare centralizata, control si vizibilitate in retea
 • Dezvoltare fara blocaje
 • Reduce semnificativ nevoia de interventie locala

ExtremeCloud IQ automatizeaza operatiunile de retea end-to-end si edge-to-DC, realizeaza analize ale parametrilor de functionare si ofera informatii utile specific domeniilor de activitate, scaleaza mai rapid, securizeaza si optimizeaza experienta utilizatorului final si a aplicatiei.

DESCOPERITI ACUM MAI MULTE DESPRE NOUA SOLUTIE EXTREME NETWORKS >>

CLOUD NETWORKING

Aproape totul se muta in cloud, iar managementul retelei dumneavoastra nu face sau nu va face exceptie.
Cloud networking introduce un mod nou de implementare, administrare, monitorizare, depanare si analiza a retelei de date. Prin intermediul unei infrastructuri cloud, ofera capabilitati de management enterprise-class network pentru access pointuri WI-FI, switchuri si routere. Serviciile de cloud computing inseamna ca departamentele IT nu mai trebuie sa achizitioneze, implementeze si sa intretina hardware si software dedicate managementului intern. Serviciile cloud sunt rapid si usor de implementat si scalat.

Pentru a aprofunda Cloud Networking, downloadati Cloud Networking 2020 Buyer’s Guide pentru a intelege cu adevarat de ce reteaua dumneavoastra va ajuta mai bine in cloud.

DOWNLOAD GUIDE

Doriti mai multe informatii despre solutii
La cerere, va putem trimite informatii suplimentare despre aceasta solutie. Pentru a obtine informatii suplimentare, va rugam, completati formularul de contact

Contactati-ne

 • As dori sa aflu mai multe informatii si sunt interesat de?


Adresa firma
Persoana de contact

Acest formular reprezinta acordul Dvs conform Regulamentului (UE) 679/2016 aplicabil din 25.05.2018. Prin completarea sa, va exprimati acordul ca VERACOMP EUROPE SRL. CUI RO 21711588, inregistrata la ONRC cu nr J40/2007 avand sediul in Str. Grigore Romniceanu 20, sector 5, Bucuresti, sa prelucreze datele dvs personale, comunicate catre aceasta prin intermediul acestui formular.

Va puteti retrage oricand doriti consimtamantul printr-un mesaj la adresa de e-mail office@veracomp.ro sau prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la Veracomp. Veracomp cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora."

Politica de confidentialitate