fbpx

Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata

Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de training

Fortinet 1

Fortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper pentru aproximativ $3.5 miliarde) si este condusa de o echipa puternica de management, cu experienta vasta in domeniul solutiilor de networking si securitate. Pozitionarea Fortinet ca lider pe piata solutiilor de securitate a fost validata de cele peste $100 milioane, capital provenit de la fondurile de investitii.

Compania isi are are sediul principal in Sunnyvale, California, avand birouri de suport, dezvoltare si vanzari in toata America de Nord, Europa si Asia pentru a asigura succesul clientilor. Fortinet comercializeaza produsele si serviciile sale prin reteaua sa de parteneri din lumea intreaga.

Fortinet este singurul lider in domeniul securitatii cibernetice care dezvolta si construieste o tehnologie personalizata tip SPU (security processing unit) pentru a oferi cea mai buna performanta si valoare a costurilor din industrie, cu o evaluare a calculului de securitate care variaza intre 3 si 47x fata de performanța altor programe de software. In fiecare zi, Fortinet FortiGuard Labs foloseste unul dintre cele mai eficiente si dovedite sisteme de inteligența artificiala (AI) si machine learning (ML) din industrie pentru a procesa si analiza peste 10 miliarde de evenimente, trimitand clientilor informatii despre amenintari in timp real. Combinatia dintre FortiOS, tehnologia SPU construita special si inteligenta amenintarilor bazata pe AI prezinta angajamentul Fortinet fata de inovatia si excelenta in materie de securitate cibernetica.

Fortigate – Next Generation Firewall – UTM – de la Fortinet

FortiGate, cunoscut ca si “Flagship enterprise firewall platform”, este disponibil intr-o gama larga de marimi, cu posibilitate de montare in rack dar si in varianta desktop, pentru a fi potrivit pentru orice fel de mediu si ofera o gama larga de tipuri de securitate si functii de networking.

Fortinet 3
Fortinet 5