fbpx

Gemalto

Gemalto este producator de solutii de securitate digitala. Solutiile Gemalto protejeaza si controleaza accesul la date critice prin autentificarea accesului, a tranzactilor si a obiectelor, criptarea datelor si administrarea securizata a criptarii. Cu 14.000 de angajati si o cifra de afaceri de peste 3 miliarde USD, Gemalto furnizeaza un portofoliu de produse dedicate pentru protectia datelor, controlul accesului la date si securizarea datelor cuprinse in mediile virtuale si cloud.

Criptarea datelor

Gemalto sustine organizatiile sa depaseasca faza de criptare restrictiva oferind solutii de protectie a datelor intr-o maniera centralizata si uniforma, la nivelul intregii organizatii, capabile sa se adapteze nevoilor specifice, pe masura ce compania se dezvolta, asigurand – in paralel – politici solide de securitate atat pentru infrastructurile fizice, cat si pentru cele cloud.

Protejarea identitatii

Suita de solutii Gemalto de autentificare multi-factor, premiate de analistii din industrie in repetate randuri, permite organizatiilor o mai buna corelare intre nevoile de securitate si realitatile de economice si rezolva cele mai multe din amenintarile de securitate asociate mediului cloud si celui mobil. Cu o varietate de metode de autentificare, solutiile Gemalto asigura capabilitati de logare care acopera numeroasele tipuri de utilizare, niveluri de asigurare si vectori de amenintare.

Securitatea datelor in cloud

Solutiile Gemalto asigura protectia datelor si a identitatii la nivel centralizat, oferind acoperire completa pentru infastructurile fizice, cloud si pentru mediile hibride. Autentificarea multi-factor, criptarea si administrarea elementelor critice din infrastructura se realizeaza centralizat, ceea ce ofera organizatiilor posibilitatea de a controla mai bine accesul la aplicatiile cloud si la datele sensibile, beneficiind astfel de medii securizate si riscuri minimizate.