fbpx

Pure Storage

Leader in Gartner

Primary Storage Magic Quadrant 2019

Solutiile Pure permit companiilor SaaS, furnizorilor de servicii cloud, precum si sectorului public si privat  sa furnizeze date sigure in timp real pentru a-si alimenta productia, mediile DevOps si mediile analitice moderne intr-un mediu multi-cloud. Una dintre companiile IT cu cea mai rapida crestere din istorie, Pure Storage permite clientilor sa adopte rapid tehnologii de generatie noua, inclusiv inteligenta artificiala si machine learning pentru a ajuta la maximizarea valorii datelor lor, castigand astfel avantaje competitive. Pure Storage se remarca semnificativ fata de toate celelalte solutii de stocare de pe piata datorita inovatiei si modelului sau unic de business.

Ca un pionier si un jucator cheie pe piata solutiilor de stocare pe discuri solide (SSD), Pure Storage isi propune sa schimbe perceptia asupra metodelor de stocare vechi, punand accent pe reducerea riscurilor proiectelor IT, optimizarea costurilor, functii de integrare mai buna si latenta mai mica.

In timp ce reducerea datelor este ceea ce face intr-adevar diferenta de economisire a spatiului in matricile flash, cu totii trebuie sa vorbim aceeasi limba atunci când comparam revendicarile furnizorului. Rata medie globala de eficienta totala la Pure Storage este mai mare de 10: 1, ceea ce inseamna de 2x fata de majoritatea vendorilor de storage.  Toate softurile sunt incluse in pretul echipamentului, ceea ce inseamna ca nu se percepe o taxa suplimentara pentru softurile de high availability, snapshot, replicare, criptare sau management.

Pure Storage 1

Modelul de suport Evergreen Storage permite stocarea care este implementata o singura data si ofera valoare clientilor timp de un deceniu sau mai mult. Pe masura ce organizatiile cresc, pot sa isi actualizeze si sa isi extinda stocarea in functie de necesitati: toate actualizarile sunt facute fara intreruperi, impact de performanta sau migrari de date, iar achizitionarea de hardware nou este eliminata.

Evergreen Storage pastreaza storage-ul dens, eficient si modern:

  • purestorage-iconpurestorage-icon
    Upgrade la cele mai noi tehnologii in controlere, conectivitate externa, conectivitate interna array si SSD-uri, fara perturbari sau degradari ale performantei.
  • purestorage-iconpurestorage-icon
    Efectuare upgrade-uri la fata locului, care inlatura riscurile traditionale asociate cu upgrade-urile de echipamente noi si cu migrarea datelor, deoarece modelul nu necesita nici una dintre acestea.
  • purestorage-iconpurestorage-icon
    Pastrarea investitiilor clientilor, deoarece actualizarile tehnologiei de noua generatie nu necesita re-achizitionarea de hardware, re-licentiere de produse software de stocare sau o crestere a costurilor de intretinere si asistenta.
Pure Storage 3
Pure Storage 5