fbpx

Red Hat

Furnizor global de solutii open source

Servicii premium de suport, training si consultanța

Red Hat 1
Red Hat este lider mondial in furnizarea de solutii software open source, folosind o abordare bazata pe comunitate pentru a furniza tehnologii cloud, Linux, middleware, de stocare si virtualizare fiabile si performante. Red Hat ofera, de asemenea, servicii de suport, training si consultanta premiate.
Red Hat 3
solutii
Fiind un hub conectat la o retea globala de companii, parteneri si comunitati open source, Red Hat ajuta la crearea de tehnologii relevante si inovatoare, care sa puna in valoare resursele existente.
Vezi aici detalii despre OpenShift, cea mai populara platforma Red Hat.
Red Hat 5

Sunteti interesat sa aflati mai multe detalii despre solutiile open source Red Hat? Sau despre oferta noastra de training? Suntem aici si va stam la dispozitie.

  • Alina Ovedenie: (+40) 799 702 218
  • Florin Sudor: (+40) 799 702 220

Download PDF - Accelerează dezvoltarea aplicaţiilor cu Red Hat Runtimes!

Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Obligatoriu
Pentru ofertare avem nevoie de acordul Dvs.
Pentru participare avem nevoie de acordul Dvs.
Acest formular reprezinta acordul Dvs conform Regulamentului (UE) 679/2016 aplicabil din 25.05.2018. Prin completarea sa, va exprimati acordul ca VERACOMP EUROPE SRL. CUI RO 21711588, inregistrata la ONRC cu nr J40/2007 avand sediul in Str. Grigore Romniceanu 20, sector 5, Bucuresti, sa prelucreze datele dvs personale, comunicate catre aceasta prin intermediul acestui formular.

Va puteti retrage oricand doriti consimtamantul printr-un mesaj la adresa de e-mail office@veracomp.ro sau prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la Veracomp. Veracomp cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora.

Accelerează dezvoltarea aplicaţiilor cu Red Hat Runtimes!