fbpx

Training Autorizat

Centru de Training Autorizat Fortinet

Incepand cu 1 august 2018, Veracomp este Centru de Training Autorizat Fortinet.

Certificarile Fortinet au rolul de a oferi companiilor si organizatiilor o abordare consolidata a securitatii informatice, furnizand informatii si dezvoltand abilitati consolidate pentru definirea cu politicilor, utilizarea unor metode de control si exploatarea adevacta a solutiilor de securitate cibernetica Fortinet.

Certificarile se adreseaza oricarui specialist IT, companiilor care integreaza solutii de securitate cibernetica si organizatiilor care utilizeaza sau intentioneaza sa implementeze solutii Fortinet.

Programul NSE (Network Security Specialist) este un curs de certificare proiectat pe 8 nivele si creat pentru a oferi partenerilor si utilizatorilor un nivel superior de expertiza in valorificarea solutiilor de securitate Fortinet.

NSE 4 (nivelul corespunzator titulaturii de Network Security Professional)
este nivelul de certificare care ofera informatiile necesare pentru configurarea, instalarea si monitorizarea dispozitivelor FortiGate. In urma parcurgerii cursului de certificare NSE4, cursantii isi vor insusi cunostinte si isi vor dezvolta aptitudini necesare pentru a configura, instala si monitoriza echipamente din seria FortiGate Unified Threat Management.

Durata cursului de certificare: cursurile de certificare NSE4 dureaza 5 zile.

Locatia si frecventa: cursurile de certificare NSE4 se organizeaza in Bucuresti, la sediul Veracomp (Grigore Romniceanu, nr 20, sector 5) cu o frecventa trimestriala. Datele exacte sunt anuntate cu minim 30 zile in avans, in calendarul de evenimente Veracomp.

Ulterior parcurgerii cursului de certificare, participantii se pot inscrie la orice centru de testare Pearson Vue pentru a finaliza cursul prin certificarea efectiva, in urma unei examinari.

Valabilitate: certificarea NSE4 este valabila timp de 2 ani. Pentru prelungirea valabilitatii, este suficienta sustinerea unui nou examen NSE4, intr-un centru de testare Pearson Vue.

Avantajele parcurgerii cursurilor de certificare NSE4 in cadrul Veracomp:

  • Ofera acelasi nivel de instruire, facilitati si materiale de curs ca in cadrul oricarui alt centru de training autorizat Fortinet
  • Furnizeaza baza solida de cunostinte si aptitudini esentiale in exploatarea optima a echipamentelor Fortinet
  • Asigura fundamentele necesare pentru obtinerea unui scor cel putin satisfacator la examenul propriu-zis de certificare
  • Dezvolta know-how si aptitudini tehnice care inseamna avantaj competitiv

Doriti mai multe informatii despre solutii
La cerere, va putem trimite informatii suplimentare despre aceasta solutie. Pentru a obtine informatii suplimentare, va rugam, completati formularul de contact

Contactati-ne

  • As dori sa aflu mai multe informatii si sunt interesat de?


Adresa firma
Persoana de contact

Acest formular reprezinta acordul Dvs conform Regulamentului (UE) 679/2016 aplicabil din 25.05.2018. Prin completarea sa, va exprimati acordul ca VERACOMP EUROPE SRL. CUI RO 21711588, inregistrata la ONRC cu nr J40/2007 avand sediul in Str. Grigore Romniceanu 20, sector 5, Bucuresti, sa prelucreze datele dvs personale, comunicate catre aceasta prin intermediul acestui formular.

Va puteti retrage oricand doriti consimtamantul printr-un mesaj la adresa de e-mail office@veracomp.ro sau prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la Veracomp. Veracomp cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora."

Politica de confidentialitate